Müller Péter: "Hiába alszom veled, csak a testedet fogom. A lelked máshol jár"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség lélek Müller Péter szerelem heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 299. rész.

Fogom a kezed – és hiányzol. Ölellek, egy pillanatig enyém vagy – s utána újra csak hiányzol. A szerelem olyan mélyen akarja az egységet egy másik emberrel, hogy azt megvalósítani, itt a Földön lehetetlenség. Olyan mélyen akarlak, hogy mindig hiányzol.

,,Ölellek, egy pillanatig enyém vagy – s utána újra csak hiányzol" Forrás: Thinkstock

Hiába alszom veled, hiába foglak a karommal, hiába kulcsollak át a lábammal, hogy meg ne szökj tőlem álmodban - csak a testedet fogom. A lelked máshol jár.

Van ebben az érzésben valami örök elérhetetlenség. Valami olyan sóvárgás, mely igazán kielégülni sohasem tud. Átélni, amit igazán szeretnék, hogy az „enyém vagy", teljesen sohasem tudom. Az érzékeket ki lehet elégíteni, testünk a másik testével időlegesen jól lakik, de a lelkünk, ha szerelmes, tovább vágyódik, mert érzi, hogy nem kapta meg a másikat. „Jó volt veled!” – mondod. Múlt időben beszélsz. De mi van most? Újra a hiány.

Müller Péter: Veletek nem volt még úgy, hogy féltetek szeretni?http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170807-muller-peter-a-szeretetrol-a-felelemrol-a-sebezhetosegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 298. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "A nagy barátságok éppolyan ritkák, mint a nagy szerelmek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170727-muller-peter-az-igaz-baratsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 297. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Kellene egy tolmács, aki lefordítja, mi jár a nők lelkében"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170721-muller-peter-a-noi-lelekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 296. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Ha az emberi lélek nem emelkedik, akkor lesüllyed"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170712-muller-peter-szavak-titkos-uzeneterol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller Péter--Müller Péter: " Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170710-muller-peter-a-vagyakozasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 295. rész. Müller Péter--Müller Péter: "A gyengétől ösztönösen menekül mindenki"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170626-muller-peter-a-benso-harmoniarol-erorol-es-gyengesegekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 292. rész. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.