Müller Péter: " Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség Müller Péter vágyakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 295. rész.

Más szóval: nem számolja az időt. Elkezdett vágyakozni valamire, mágikusan megidézte – és utána megfeledkezett róla. Elengedte. És amikor kérése beteljesedik, ő van a legjobban meglepve. El is felejtette, hogy ő ezt valaha kérte!

Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg! Forrás: Thinkstock

Úgy tekint rá, mint egy ajándékra. Egyszer csak itt van!

Figyeld meg: ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg! Csak olyankor, amikor már nem is számítottál rá. Elfelejtjük, azt, amikor a vágy megtermékenyített minket. S egyszer csak – hosszú várandóság után – ott van, amire vágyódtunk! Ez a mágikus megvalósítás titka. A kínai bölcsek azt mondják, hogy a várakozás hosszú időszakát nem türelmetlen körömrágással kell tölteni, hanem vidáman! Enni, inni s örülni az életnek addig is, míg valóra válik a vágyunk. Örömmel, derűvel, s laza lelki tartással, a vágy eleresztésével kell élvezni a várandóságunkat. Majd jön, ha jönnie kell!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.