Müller Péter: "Túl nagy egóval egy nő alkalmatlan arra, hogy otthont teremtsen"

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 286. rész.
Túl nagy egóval egy nő alkalmatlan arra, hogy otthont teremtsen Forrás: Thinkstock

Ez a gondolat a múlt heti mondat tükörképe. Az a férfi magányáról szólt, ez most a nőkéről. Az egót nem negatív értelemben értem, de mindenképpen úgy, mint az alázatra és odaadásra való képtelenséget. Az ilyen nő nem „okuszán", ahogy múlt héten írtam. Olvasd el! Az „Érted élek" titkos tudata és érzése ott kell, hogy legyen minden jó feleség lelkében! Akkor is, ha sorshivatása önmagáról szól, s elfoglaltsága elemészti minden idejét. Akkor is, ha nem talál senki méltót arra, hogy odaadja magát, és egész életében csak keres, keres, de nem talál senkit. Sok remek és csodálatos nőről éreztem már, hogy minden becsülésem, sőt szerelmem ellenére élni nem tudnék vele. És magamon mérem le, a saját érzéseimen, hogy mások is így lehettek vele. Azért van egyedül...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.