Müller Péter: "Önmagától menekülő ember nem tud igazán szeretni"

Forrás: Thinkstock -
bölcsesség erő gyengeség Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 284. rész.

Aki azt hiszi, hogy a másik megmenti, téved. A gyenge ember kapaszkodása nem valódi szeretet, és főleg nem szerelem, hanem menekülés. Ahogy egy páros táncban, bár átölelik egymást, de férfinak és nőnek saját középpontja, belső egyensúlya és biztonsága van, az igazi szerelem sem lehet a kibillent lélek műfaja. Önmagamat is szeretnem kell, hogy téged valóban és szabadon szeresselek.

Önmagától menekülő ember nem tud igazán szeretni Forrás: Thinkstock

Mindent adhatunk a másiknak, csak egyensúlyt és önmagába vetett hitet és biztonságot nem.

Sok csődöt és kudarcot láttam a gyenge férfiak és nők összekapaszkodásából. „Részeg józanoknak” neveztem őket a regényemben.

Müller Péter: "A szerelem addig tart, míg az ember a társába minden pillanatban beleszeret"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170512-muller-peter-a-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 283. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Úgy csókolj, mintha utoljára csókolnál"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170508-muller-peter-a-mulo-nem-jol-ertekelt-dolgokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 282. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: Levél, csak férfiaknak!http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170424-muller-peter-a-honap-temajaban-a-ferfiakhoz-szol.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Az élet nem szürke, kétségbeejtő, reménytelen"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170421-muller-peter-heti-bolcsessege-a-boldogsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 280. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Nézz néha a tükörbe, amikor kirobbansz"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170327-muller-peter-az-indulatrol-es-a-duhrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 276. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ő mindennél fontosabb!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20170220-muller-peter-a-gyermekvallalasrol-apasagrol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.