Müller Péter: "A szerelem addig tart, míg az ember a társába minden pillanatban beleszeret"

bölcsesség Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 283. rész.
,,A szerelem addig tart, míg az ember a társába minden pillanatban beleszeret" Forrás: Thinkstock

Újra és újra. Meglátod: szívdobbanás! Rágondolsz: szívdobbanás. Hirtelen szembe jön az utcán: dang! dang! Heves szívdobogás, meg is szédülsz talán. S ezzel nemcsak a szerelem van így, hanem minden, ami él. Szüntelenül és minden pillanatban megszületik. Az Örök Élet forrásában nincsen tegnapi víz. És az Örök Lángban számtalan atom meghal, de csak azért, hogy azonnal újjászülessen. Ez adja a meleget és a fényt.

Itt és most szeress!

És légy hálás ezért a pillanatért. Ha szerelmes vagy valakibe, nemcsak azt érzed, hogy régóta ismerem már, évmilliók óta, hanem azt is, most látom újra, először! És ez a pillanat nem volt, és nem lesz soha többé! Becsüld meg, mert a csodában élsz. Tündéri csodában. A magyar „tűnik", „feltűnik", „eltűnik" erről a „tüneményes, tünékeny, tündéri" varázslatról beszél. Amelyben egy idegen ember hirtelen és szívszorító módon ismerőssé válik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.