Müller Péter: "Szerelemgyerekek vagyunk"

Forrás: Thinkstock -
Születés ego Müller Péter szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 175. rész.

Ketten kellünk hozzá! Ahhoz, hogy élni tudjon egy érzés, egy gondolat, ketten kellünk. Én csak kezdem, de veled együtt folytatjuk, együtt.

Ez az élet titka. Így születtünk a világra, én is, te is: két ember kellett hozzá. De amikor felnövekedünk, elvakult gőgünkben azt hisszük: „Én! Csak én! Én egyedül, a másiktól függetlenül is vagyok! Enyém! Nekem! Én vagyok, mások nélkül, csak én egyedül!” Elfelejtjük, hogy úgy adtak össze minket, hogy legyünk. Egy férfi és egy nő koprodukciója vagyunk. És mindegyik a leglényegesebbet adta magából. Elfelejtjük, hogy szerelemgyerekek vagyunk, és ha élni akarunk, tovább kell adni ezt a szerelmet, mert félemberek maradunk, élő halottak.

Forrás: Thinkstock

Az író is így van. Én írom a műveimet, de benned, s veled együtt él és folytatódik tovább. Én „csak” az apja vagyok. Minden, ami él, szeretetből születik, és a szeretet is tartja fenn.

Müller Péter: "Átírhatod a jövendődet!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150412-muller-peter-az-eletrol-a-jovorol-a-tengeren-valo-eligazodasrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 174. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: "Szeretni akkor tanulsz meg igazán..."http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150403-muller-peter-a-szeretetrol-es-a-tanulasi-folyamatrol-beszel-ki-mikor-tanul-meg-szeretni-igazan.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 173. rész.Müller PéterOrigoMüller Péter: "Valami van, de nem az igazi!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150329-muller-peter-eheti-utravalojaban.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 172. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Régi vétkeink, mint a penészes befőtt állnak a tudattalan homályában"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150323-muller-peter-heti-utravalojaban-az-oregedesrol-es-uj-eletrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 171. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Csak szeretve tanulunk meg szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150315-muller-peter-a-szeretetrol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 170. rész.Müller Péter--Müller Péter: "Hatalmas önbecsapás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20150302-muller-peter-168-resz.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 168. rész.Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.