Lakatos Levente: "Az anális szex megosztó, a nézőközönség kizárt! Mire izgulnak a nők?"

Forrás: Thinkstock -
szex anális szex kötözés fantázia Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös felmérést készített a népszerű magyar író, Lakatos Levente - a női szexfantáziákat vette górcső alá.

A író szerzői Facebook-oldalán arra kérte a hölgykövetőit, hogy egy, három kérdéskörből álló szavazással nyilvánítsanak véleményt szexfantáziáikról.

Levente így ír blogjában a szavazás eredményéről: „Az érdekelt, hogy milyen rendhagyó, vagyis az átlagosnál (unalmasnál?) eltérő szexuális fantáziák piszkálják fel a női kíváncsiságot. A voksolás a weboldalamon, anonim módon történt, sokan talán most mertek először »beszámolni« a vágyaikról. Az első kérdés arra vonatkozott, hogy mely szexuális »extrát« próbálná ki legszívesebben a szavazó. A második körben ennek ellentettje után kutattam, vagyis azt kérdeztem, hogy milyen »rendhagyó« játékba nem menne bele. A harmadik kérdésemmel azután érdeklődtem, hogy mely, már kipróbált »extra« okozta a voksoló számára a legnagyobb örömöt. Minden kérdésnél egyetlen választ lehetett megjelölni, a felmérésre néhány ezer visszajelzés érkezett, tehát természetesen nem reprezentatív, de nekem rendkívül tanulságos.

Forrás: Thinkstock

A szabadtéri szeretkezés a győztes

Nézzük először azt, hogy mely kipróbált szexuális extra okozta eddig a legnagyobb gyönyört a voksolásban részt vett hölgyek számára. A kérdéskör abszolút győztese a szabadtéri szeretkezés, ezek után bízom abban, hogy a nyár élvezettel töltve telt… Az »élveztem« lista második helyére az anális szex került, az eredmény igencsak meglepett – a folytatásban látjátok majd, miért… A dobogó aljára az erőszak nélküli lekötözős aktus jutott, ezt követi az erőszakimitálás, mely inkább élvezettel tölti el a nőket, mint a szexjátékszerek bevonása vagy a mocskos beszéd. A kérdéskör abszolút vesztese a két, egymással is foglalkozó férfival megejtett aktus, amelyet összesen öten jelöltek kedvesnek.

Ha érdekel Levente különös szavazásának további eredményei, látogass el blogjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.