VV Ádám villakalandjai: "Fogtam már szilikont, de ennyit még nem"

Forrás: RTLKLUB -
szilikon lábszag Való Világ 7 interjú maszturbálás önkielégítés VV7 VV Ádám Katz Dávid Való Világ pisilés kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők nem voltak kíváncsiak tovább VV Ádámra, aki Robinnal együtt küzdött Dóri kegyeiért. A két fiú közül Robin került ki győztesen, a Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid így Ádámot faggatta, aki nyíltan beszélt a Villalakó fiúk pisilési szokásairól, illetve szilikontestekről, lábszagról és önkielégítésről.
Lefekszik-e Vajna a feleségével, Tímeával? Idén ezt is kiderítettük!http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141230-katz-david-szilveszteri-osszeallitasaban-a-legszemtelenebb-kerdeseket-teszi-fel-a-celebeknek.htmlKatz Dávid, celebszomorító riporterünk egész évben lótott-futott, és mindezt csak azért, hogy a celebek arcán azt a jellegzetes, citromba harapott mosolyt megpillanthassuk. Szilveszteri videónkban összeszedtük az év legszemtelenebb kérdéseit.Katz DávidOrigoVV Reni: "Maci mindig ott lesz mellettem"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141223-katz-david-interjuja-a-vv7-masodik-kiesojevel-vv-renivel.htmlA Life.hu celebszomorító riportere nem kímélte VV Renit, aki meg sem tudott szólalni. Egy igen fontos mondatot azonban csak sikerült kiszedni a rendkívül kimért, diplomatikus és csalódott kiesőből.Katz Dávid--Baukó Éva és Aurelio: két földönkívüli a BeleValóVilágbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141202-katz-david-kritika-a-belevalovilag-musorvezetoirol-bauko-evarol-es-aureliorol.html"A stúdió nem egy tér, a riportalany nem egy létező szereplő, a beszélgetés nem az egyedek által kibocsátott jelzések és válaszok halmaza. Ennek a jelenségnek nincsen iskolája, ergo nincsenek szabályai." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most a BeleValóVilágra kapcsolt, és leírta, amit látott.Katz DávidOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.