ValóVilág 9: VV Vivi zokogásban tört ki, miután kiderült, VV Krisztián esett ki a párbajban

VV Vivi valóvilág VV Adri VV Krisztián párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Krisztián számításai nem jöttek be, csúnyán alulmaradt a párbajban Adrival szemben. VV Vivi így ismét magára maradt: teljesen összetört, amikor megtudta, hogy ki nyerte a küzdelmet. 

Meglepő eredménnyel zárult a vasárnapi párbaj: VV Krisztián maradt alul, ráadásul nem is kevéssel. A villalakó mindössze 23,13 százalékot kapott, míg ellenfele, Adri 76,87-et. A győzelme tehát elsöprő volt, és a villában sokan örültek is a visszatérésének, de persze nem mindenki. VV Vivi teljesen összetört, amikor megtudta, hogy nem Krisztián tért vissza. Olyan keserves zokogásban tört ki, hogy a többiek alig tudták megvigasztalni.

Nem tudták eloltani a tüzet a Sztárban sztár stúdiójában, tűzoltót hívtakhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-nem-tudtak-eloltani-a-tuzet-a-sztarban-sztar-studiojaban-tuzoltot-hivtak.htmlVölgyesi Gabi produkciója után az egyik tüzes látványelem nem aludt ki, félő volt, hogy valami baj lesz. Tűzoltóknak kellett közbeavatkozni. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs szívesen részt venne egy vadászatonhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sebestyen-balazs-szivesen-reszt-venne-egy-vadaszaton.htmlSebestyén Balázs hajlandó volna árnyalni a vadászokról alkotott véleményét, méghozzá úgy, hogy elmegy egyszer gyermekével együtt egy vadászatra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLabancz Lilla feneke még a karácsonyfa mellett is elvonja a figyelmet: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-labancz-lilla-feneke-meg-a-karacsonyfa-mellett-is-elvonja-a-figyelmet-foto.htmlLabancz Lilla olyan kerek feneket villantott, amilyen nincs is...TV + SztárokOrigoSári Évi lett a második a Sztárban Sztár hatodik szériájának döntőjében: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181217-sari-evi-lett-a-masodik-a-sztarban-sztar-hatodik-szeriajanak-dontojebenvideo.htmlMinden zsűritag Sári Évit akarta győztesnek a Sztárban sztárban, mégis Freddie győzött. TV + SztárokOrigoÍgy énekli John Lennon fia, Sean Lennon az édesapja karácsonyi daláthttp://www.life.hu/sztarok/20181216-igy-enekli-john-lennon-fia-sean-lennon-az-edesapja-karacsonyi-dalat.htmlSean Lennon a Saturday Night Live show vendége volt, ahol több híres énekessel együtt énekelte el édesapja, John Lennon híres karácsonyi dalát, a Happy Christmast. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigi égi jelet kapott, tudta, ki fog nyernihttp://www.life.hu/sztarok/20181216-xfaktor-radics-gigi-egi-jelet-kapott-tudta-ki-fog-nyerni.htmlRadics Gigi "munka nélkül" ült az X-Faktor fináléjában, nem jutott a döntőbe egy mentoráltja sem. Azt azonban elárulta, hogy tudta, ki fog nyerni, hiszen égi jelet kapott. Az interjúban a múlt heti twerkelés és a feneke mérete is szóba jött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.