X-Faktor: az USNK nyerte a tehetségkutatót

győztes X-Faktor rap ByeAlex X-Faktor 2018 USNK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2018-as évadának győztese az USNK lett. A versenyzőknek öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül ByeAlex mentoráltjai szerezték meg a végső győzelmet.

Az X-Faktor nyolcadik évadának hatalmas újítása a székes megméretés volt, amely négy héten át még izgalmasabbá tette a versenyzők küzdelmét. Az ötödik élő show-ban már nem a székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök, Tamáska Gabi, a Stolen Beat és az USNK négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát.

A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és SMS-en arról, kiket szeretnének látni a döntő második felében. Amikor a versenyzők előadták mindkét produkciójukat, leállították a szavazást, és kiderült, hogy Tamáska Gabi lett az X-Faktor 2018 harmadik helyezettje. A versenyben maradt két zenekar, a Stolen Beat és az USNK pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján az USNK lett az X-Faktor 2018 győztese.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.