Sári Évi a Sztárban Sztár döntőjére készül: kopaszon mutatta meg magát

Forrás:Sári Évi / Instagram -
Sztárban sztár kopasz Sári Évi döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi az egyik legeredményesebb versenyzője a Sztárban Sztár jelenleg futó szériájának. Nem is csoda, hiszen mindent gőzerővel csinál a szexi énekes-színésznő: ezúttal a kopaszságot is bevállalta.

Sári Évi lázasan készül a Sztárban Sztár vasárnapi döntőjére. A zsűri és a nézők szerint az idei év legsokoldalúbb művészének járó díjat már így is megkaphatná, a szexi énekes-színésznő azonban a végső hajrában is a maximumot akarja nyújtani. Még a hajkoronájától is megvált, persze nem vágatta le a haját, csak kopasz parókát húzott.

Forrás: Origo

Dietz Gusztáv, Laky Zsuzsi sportoló férje heroinfüggő volthttp://www.life.hu/sztarok/20181213-dietz-gusztav-laky-zsuzsi-sportolo-ferje-heroinfuggo-volt.htmlLaky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerték a Legbátrabb páros című műsor második szériáját.A küzdősportokat űző, edzőként dolgozó férfi kemény múltjáról vallott...TV + SztárokOrigoFiatal szerelméről vallott Pártos Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20181212-fiatal-szerelmerol-vallott-partos-csilla.htmlPártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Csoki majdnem kizáratta magát a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-csoki-majdnem-kizaratta-magat-a-jatekbol.htmlMeggondolatlan volt VV Csoki, aki dühében egy vizespalackot vágott VV Greghez a ValóVilág 9 villájában. Szerencsére nem találta el, mert azért valószínűleg kizárták volna a játékból. TV + Sztárok--Sara Sampaio modell átlátszó felsője alá elfelejtett melltartót húzni: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181212-sara-sampaio-modell-atlatszo-felsoje-ala-elfelejtett-melltartot-venni.htmlSara Sampaio melltartó nélkül jelent meg egy díjátadón. A mellbimbóit mindenki láthatta. TV + Sztárok--Tóth Gabi hangsávjait lophatta el egy együtteshttp://www.life.hu/sztarok/20181212-toth-gabi-hangsavjait-lophatta-el-egy-egyuttes.htmlKözösségi oldalán akadt ki Tóth Gabi énekesnő. Egyik barátja hívta fel a figyelmét arra, hogy egy együttes az ő hangsávjait használta fel az egyik számukhoz. TV + Sztárok--Cher leplezheti le Tom Cruise titkait önéletrajzi könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-cher-leplezheti-le-tom-cruise-titkai-oneletrajzi-konyveben.htmlÉletrajzi könyvet jelentet meg hamarosan a 72 éves Cher, Tom Cruise pedig retteg, hogy mit fog róla írni egykori párja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.