Köllő Babett kapott hideget-meleget a Csak show és más semmi miatt

Köllő Babett Csak show és más semmi produkció testképzavar anorexia erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadabb oldalát is megmutatta a Csak show és más semmi színpadán Köllő Babett. Rajongóitól kapott hideget-meleget. Most arról beszélt, hogyan élte meg a kritikákat, de azt is bevallotta, korábban anorexiával küzdött. 

„Összeségében inkább pozitívak voltak a megnyilvánulások, két esetben voltak negatívabb kommentek, az egyik a fenékrázós twerkelésünk volt Horváth Évával, a másik meg a Schobert Norbival előadott korbácsos mutatványunk” – mondta a Borsnak Köllő Babett, aki a Csak show és más semmi színpadán vadabb oldalát is megmutatta. A hétköznapokban inkább a visszafogott nőiességre törekszik, ezt az üzenetet szeretné átadni lányának is. A műsorban azonban extrém oldalát is szerette volna megmutatni.

Csak show és más semmi: Schobert Norbi élő adásban paskolgatta Köllő Babett fenekét Forrás: TV2

„Voltak olyan kommentelők, akik nyomdafestéket nem tűrő megjegyzéseket tettek. Nemes egyszerűséggel lek...áztak, de nem érdekel. Nem tudok erre mit mondani, szóra sem méltatom. Szerencsére nem ez a jellemző, többek példaképet látnak bennem, ami rendkívül megtiszteltető” – folytatta Babett, akinek a családja véleménye is fontos. Férjének, Andrásnak nagyon tetszettek a produkciói, úgy véli, Babett nőiességének egy új oldalát látta meg.

Ám a pozitív kritikák sem nyugtatják meg teljesen a luxusfeleséget. „Nagyon szeretem a pozitív kritikákat, de mindig azt gondolom, hogy ez csak illendőségből van. Soha nem fogom magamat szexinek látni. 18 éves korom óta testképzavarom van, anorexiás is voltam, és sosem vagyok magammal elégedett” – fogalmazott Babett, akit férje végig támogatott a produkciók során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.