Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros második évadát

nyertes Laky Zsuzsanna A legbátrabb páros Laky Zsuzsi szépségkirálynő sportoló Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve alkot egy párt Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. A köztük lévő összetartás most is megmutatkozott, ők lettek A legbátrabb páros című műsor második évadának győztesei. Elmesélték, hogyan élték meg a győzelem pillanatát. 

„Annak örültem a legjobban, hogy Zsuzsit láttam többször is túllépni a saját határait. Ez volt számomra a legnagyobb. Az összes feladatot megcsinálta. Úgy kezdte, hogy ezt biztos nem, és végül mindet megcsinálta. Úgyhogy én rá vagyok büszke igazából” – mondta Laky Zsuzsi férje, Dietz Gusztáv, miután megnyerték A legbátrabb páros című műsor második évadát.

„A mi kapcsolatunk nagyon erős volt eddig is. Itt folyamatosan, minden feladatban együtt kellett működni, egymásra voltunk utalva, ez még jobban megerősítette a kapcsolatunkat” – fogalmazott Laky Zsuzsi. És valóban, remekül kiegészítették egymást a műsor egésze alatt. Nemrégiben például arról számoltunk be, hogy Gusztáv megkérte feleségét, a logikai feladatot inkább ő csinálja kettőjük közül, mivel neki sérült a rövidtávú memóriája. Ketrecharcosként ugyanis olyan ütéseket kapott, amelyek miatt károsodott az agya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.