Liptai Claudia szerződését nem hosszabbította meg a TV2 - kisfia miatt nem akar kötöttségeket

Forrás: TV2 -
TV2 szerződéshosszabbítás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia 17 év után elhagyja a TV2 csatornáját, és a maga ura szeretne lenni.

Majd két évtized után döntött úgy Liptai Claudia, hogy a kisfia miatt nem hosszabbítja meg a szerződését 2019-re vonatkozóan anyacsatornájával, a TV2-vel.

Az egyik napilap vette észre, hogy Liptai már a karácsonyi kisfilmben sem szerepel, pedig az összes emblematikus arc helyett kapott. A Bors megkeresésére így reagált Claudia.

Forrás: TV2

"Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrég kórházba került, és nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Én voltam az, aki mindig hangoztatta, hogy szeretek alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, és nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a YouTube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettest" - mesélte Liptai.

A TV2 kommunikációs osztálya is megszólalt az ügyben:

"Liptai Claudia terhességét és szülési szabadságát a kezdetektől rugalmasan kezeltük, figyelembe véve az igényeit. 2018 végéig kötöttünk vele állandó szerződést, amit 2019-től nem hosszabbítunk meg. A jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogjuk szerződtetni. Jövőre a Séfek séfe műsorvezetőjeként lesz látható a TV2-n, és amennyiben hozzá illő műsorformátumot tervezünk, a továbbiakban is számolunk vele."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.