Két hónappal ezelőtt szült Pippa Middleton, így néz ki most

anyaság Pippa Middleton szülés család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még októberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Az újdonsült édesanya sugárzik a boldogságtól legújabb fotóján. 

A St. Lukes-templomból hazafelé tartó James Matthewst és Pippa Middletont lencsevégre kapták a lesifotósok.

Katalin hercegné testvére októberben hozta világra első gyermekét, akinek nevével Vilmos herceg előtt is tisztelegni szerettek volna. A friss fotón látható, hogy Pippa Middleton sugárzóan boldognak tűnik, nagyszerűen fest majdnem 2 hónappal a gyermeke születése után.

Pippa Middleton és James Matthews egy adventi koncert után Forrás: NorthPhoto

Sztárok, akik arról híresek, hogy nem csinálnak semmit: Paris Hiltontól Kevin Federline-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181205-sztarok-akik-arrol-hiresek-hogy-nem-csinalnak-semmit-paris-hiltontol-kevin-federline-ig.htmlA kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Mára azonban már nem kell feltétlenül tenni valami értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: az X-Faktor felfedezettje, az USNK is nekivág a versenynekhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-a-dal-2019-az-x-faktor-felfedezettje-az-usnk-is-nekivag-a-versenynek.htmlAkár X-Faktorosok is képviselhetik Magyarországot az izraeli Eurovízión, ugyanis ByeAlex mentorált csapata, az USNK is bejutott A Dal 30 fős mezőnyébe. A fiatalok most interjút adtak a Life.hu-nak és beszéltek többek között arról is, miért indította elő őket a versenyen a mentoruk, hiszen a Kedvesem előadója korábban többször is cikinek nevezte a dalfesztivált. TV + SztárokOrigoIszak Eszti száznapos tojást kóstolthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-iszak-eszti-szaznapos-tojast-kostolt.htmlIszak Eszti nem mindennapi tettre vállalkozott: megkóstolta a száznapos tojást. TV + Sztárok--Osvárt Andi Bochkor Gáborral való kapcsolatáról vallott: ez volt a legnagyobb veszekedésükhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-osvart-andi-bochkor-gaborral-valo-kapcsolatarol-vallott-ez-volt-a-legnagyobb-veszekedesuk.htmlOsvárt Andi nagy veszekedést szított, amikor belekukkantott Bochkor Gábor telefonjába. A színésznő és a rádiós több mint egy évtizeddel ezelőtt jártak egymással, kapcsolatuk viharos és szenvedélyes volt, a legdurvább veszekedésük pedig néhány SMS miatt kezdődött. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-elsikkasztotta-kiraly-linda-penzet-a-menedzsere.htmlKiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár. TV + SztárokOrigo37 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20181204-37-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-brooke-shields.html37 évvel ezelőtti címlapfotóját osztotta meg a közösségi oldalán Brooke Shields. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.