Völgyesi Gabi elsírta magát a Sztárban Sztár zsűrije előtt

Forrás: Koncz Márton -
érzelem Sztárban sztár Völgyesi Gabi zsűri sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul McCartney Hey Jude című dalát adta elő a Sztárban Sztár előző adásában, ám a zsűri körében nem aratott sikert. Az énekesnő az élő adás során többször is a könnyeivel küszködött. Most elárulta, hogy miért.

A Sztárban Sztár című műsor előző adásának kiesője Hien volt, ám Völgyesi Gabinál is rezgett a léc, aki Paul McCartney Hey Jude című dalát adta elő. A zsűrinek nem tetszett a produkció, ám a nézőknek köszönhetően versenyben maradhatott. Az énekesnő a műsor alatt többször is sírva fakadt.

„Érzelmi hullámvasút volt, amit ott átéltem” – mondta a Blikknek Völgyesi Gabi, akinek nem estek jól a zsűri szavai, több dologban nem értett velük egyet. A műsor már 6 hete tart, a szereplőknek pedig hétről hétre új produkciókat kell betanulniuk.

„A szöveg, tánc, koreográfia megtanulásán túl hosszas tanulási folyamat és komoly érzelmi munka van mögöttünk, mielőtt színpadra viszünk egy-egy produkciót. Az élő show-k során sokszor vagyunk pattanásig feszült idegállapotban, így könnyen eltörhet a mécses” – fogalmazott az énekesnő, aki nem bánja, hogy sírva fakadt. „Ez a legtermészetesebb módja a feszültségoldásnak. A gyerekekbe sokszor azt sulykolják, főleg a fiúkba, hogy nem szabad sírni. Szerintem ez nem így van, a legjobb módja a feszültség oldásának a sírás. Nem szabad elfelejtenünk sírni. A gyerekeimet is ilyen szellemiségben nevelem” – mondta Völgyesi Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.