Koholák Alexa mindenét férje központjának adományozta: az összes bevételét leadja

Forrás: Koholák Alexa - Instagram -
spirituális tanácsadó spiritualitás Koholák Alexandra pénzadomány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Alexa élete tavasszal fenekestül felfordult. Mivel nem érezte boldognak magát, így segítséget kért, amit barátnőjétől és lakótársától kapott meg. Akkor ismerte meg mostani férjét, a 26 évvel idősebb Balázst is. A Csak show és más semmi sztárja bár támadások céltáblája lett azóta, mégis boldognak vallja magát, és mindent feláldozva segíti férje spirituális munkáit.

Néhány hónappal ezelőtt ment férjhez Alexa, aki mint kiderült, 25 évvel idősebb párja mellett, egy fiatal nővel is megosztja az otthonát. Bár a hírek arról szóltak, a két nő osztozik a férfin is, a celeb eloszlatta ezeket a rágalmakat.

Koholák Alexa Forrás: Koholák Alexa - Instagram

"Bárki, aki eljut arra a szintre, és két éve annyira elkötelezett segítő, mint Évi, minden támogatást megérdemel, akár azt is, hogy Balázs lakhatást biztosítson neki. De szó sincs róla, hogy osztoznék bárkivel a férjemen. Szeretem őt, mert rengeteget tanulhatok tőle, mert nagyon egy a gondolkodásunk, egy úton haladunk. Felnézek rá a hatalmas szívéért és cselekedeteiért, ami az első perctől vonzó volt számomra. Az életünk a segítségnyújtásról szól, amiben nincs helye féltékenységnek, kisajátításnak. Őrült nagy hiba lenne ez részemről" - mesélte hármuk viszonyát a Borsnak Alexa, aki azt is elárulta, minden vagyonát és jövedelmét is a központnak adományozza.

"Szükség van egy bizonyos működési tőkére, hogy fennmaradjunk. Pénz kell ahhoz, hogy Balázs lejusson vidékre a beteg gyermekekhez, akiknek szintén gyakran segít. A csoportos foglalkozások során ebéddel kínáljuk a résztvevőket, ez sincs ingyen. De finanszírozzuk a spirituális helyekre való eljutásunkat is. Sok tehetős beavatáshasználónk támogat minket. De természetesen mindenki maga dönti el, hogy mennyit ajánl fel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.