ValóVilág 9: Vivien és Reni teljesen kiborultak Radics kiesése miatt

búcsú VV Vivien ValóVilág 9 párbaj VV Radics VV Reni kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9 első párbaját vasárnap tartották. A kiválasztott Radics lett, aki Erát hívta ki, ám sokak meglepetésére a fiatal pultoslány mehetett vissza. Radics egy embertől elbúcsúzhatott, ő Vivient választotta. 

A villa női játékosainak könnyei áztatták Radics búcsúját, ugyanis a ValóVilág 9 első kiválasztottja elveszítette a párbajt, a villába Era mehetett vissza.

A Belevaló adása alatt Radics választhatott egy személyt, akitől elbúcsúzhat, ő pedig Vivient választotta, akivel már ágyba is bújt a játék rövid ideje alatt. Vivien és Reni annyira siratták Radicsot, hogy szinte rájuk sem lehetett ismerni.

Radics sok sikert kívánt Viviennek, azt mondta, úgy véli, köztük valami komoly is lehetett volna, ha visszamegy. Azt ugyan nem tudni, hogy Vivien vőlegénye mit szólt volna, ha valami még ennél is komolyabb történik a két fiatal között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.