ValóVilág 9: hiába szexelt kétszer is, Radics esett ki a játékból

VV9 ValóVilág 9 párbaj VV Radics VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9 első párbaja váratlan eredménnyel zárult: a nézők VV Radicsot szavazták ki, VV Era pedig visszamehetett a villába.

Vasárnap este volt a VV 9 első párbaja. VV Radics volt a kihívó, VV Erával csaportt össze. A 25 éves pultoslány azonban kedvesebb volt a nézők szívének, így Radicsnak kellett távoznia a műsorból. A szőke lány a szavazatok 55.51 százalékát kapta, míg a vlogger csak 44,49 százalékot, hiába szexelt kétszer is a villában.

Radics videóban üzent kiesése után: úgy gondolja, túl erős volt ebben a mezőnyben, elnyomott mindenkit. Ám a stílusáról nem tehet, úgyhogy folytatja a munkásságát tovább.

Balhé az X-Faktorban: Gáspár Laci és Puskás Peti élő adásban ment egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-balhe-az-xfaktorban-gaspar-laci-es-puskas-peti-elo-adasban-ment-egymasnak.htmlSenki sem gondolta volna, hogy az X-Faktor élő adása máris egy hatalmas veszekedéssel kezdődik. Gáspár Laci és Puskás Peti a kamerák előtt veszett össze, és a színfalak mögött is folytatták a vitát. TV + SztárokOrigoA Mr. Gay Hungary nyertese Pusztai Olivér: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-mr-gay-hungary-nyertese-pusztai-oliver.html10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigoX-Faktor: interjú az első kiesőkkel, Ölveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181118-xfaktor-interju-az-elso-kiesokkel-olveti-laszlo-ubranovics-vivien-es-balog-jano.htmlÖlveti László, Ubranovics Vivien és Balog Janó lettek az idei X-Faktor első kiesői, hiszen az első adásban rögtön négy versenyző távozott. Ez úgy jött ki matematikailag, hogy Krisztiánt is beleszámolták a műsor szerkesztői, aki néhány napja adta fel a versenyt. A búcsúzók az érzéseikről nyilatkoztak a Life.hu-nak a kiesésük után. TV + SztárokOrigoEzért lépett ki Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-ezert-lepett-ki-fodor-zsoka-azaz-magdi-anyus-a-baratok-kozt-sorozatbol.htmlA Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka közel tíz éve lépett ki a sorozatból. Most döntése okáról beszélt. TV + Sztárok--ValóVilág: újra egymásra talált Radics és Vivi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181118-valovilag9-ujra-egymasra-talalt-radics-es-vivi.htmlAhogy megírtuk, Vivien a beköltözésekor szinte azonnal ágyba bújt Radiccsal. Ez után elmérgesedett közöttük a helyzet, most azonban újra egymásra találtak. TV + SztárokOrigo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.