Ezért lépett ki Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus a Barátok köztből

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Magdi anyus Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka közel tíz éve lépett ki a sorozatból. Most döntése okáról beszélt. 

"Azért léptem ki a sorozatból, hogy tudjak nemet mondani, és el tudjak olyat is vállalni, amire vágyom. Most rengeteg színházi darabban játszom, az elmúlt években rengeteg vidéki városban voltam színpadon, Sopronban, Szolnokon, Mohácson, Pécsett, Békéscsabán. Az utóbbi helyen vettem is egy lakást, mert két-három bemutatót most is vállalok ott" - mondta el a Blikknek a színésznő.

Forrás: Polyák Attila/Origo

"Sehol nem vagyok két hétnél tovább, így se növényeim, se állatom nincs, még a művirág is meghalna nálam (...) Hedonista vagyok! Lehet, ezért szaladt fel rám tíz kiló, amióta kiléptem a Barátok köztből, minden évre jutott egy, mert szeretek a kanapén tévézni, enni egy jót, majd aludni egyet" - tette hozzá a színésznő, aki egy - a 20 éves jubileumi - rész erejéig újra szerepet vállalt a Barátok közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.