Balog Janó, Urbanovics Vivien és Ölveti László számára véget ért az X-Faktor

X-Faktor 2018 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három énekesnek is távoznia kellett az X-Faktor első élő show-jából. 

Új szabályokkal indult a 2018-as X-Faktor első élő show-ja, amelyben 11-en léptek színpadra, ahova négy szék is felkerült. Ide a mentorok ültetik le azokat a döntősöket, akiket a produkciójuk alapján továbbjuttatnának. A székek sorsa azonban nem fix, ha már mindegyik foglalt, akkor a zsűri bárkit felállíthat, a néző pedig megszavazza, hogy ki adja át a helyet és kerül be a veszélyzónába, amelybe az első show végére heten jutnak. Közülük a közönségszavazatok alapján újabb négy énekes mehet a második élő show-ba, míg a legkevesebb voksot kapó három versenyző kiesik az X-Faktorból.

A négy biztos továbbjutó szombaton este a székesfehérvári Tamás Gabi, a Stolen Beat, a USNK és a Ricky and the Drunken Sailors voltak, de továbbment Szekér Gergő, Taka, Kovács Pál és Arany Tímea is.

A döntősök közül Gáspár Laci egyik mentoráltja, Urbanovics Vivien, illetve Radics Gigi két mentoráltja, Balog Janó és Ölveti László esett ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.