Sáfrány Emese elképesztő videót posztolt: természetellenesen hajlékony

hajlékonyság videó Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese olyan hajlékony, hogy ettől a videótól le fog esni az állad.

Aleska azt csinál a testével, amit csak akar, és ezt a legutóbbi videójában be is bizonyítja.

"Napi nyújtás ... mindig azt hiszem, hogy nem lehet fokozni a hajlékonyságom... de aztán rájövök, hogy működik a Body Tone Technika® mert mindig van tovább" - írta a poszt mellé.

Radics Gigi a legfiatalabb mentor, és ő kapta a legidősebb versenyzőket - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-radics-gigi-a-legfiatalabb-mentor-es-o-kapta-a-legidosebb-versenyzoket-video.htmlA legfiatalabb mentor kapta a legidősebb versenyzőket az X-Faktor idei évadában. De hogy mit gondol Radics Gigi a mentoráltjairól, valamint hogyan viselte azt, hogy elmarad az Aréna-szuperkoncertje, azt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokOrigoPalotás Petra a közösségi oldalán mutatta meg jóképű férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181117-palotas-petra-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-jokepu-ferjet.htmlHosszú időre elvonult a nyilvánosság elől Palotás Petra, ám a napokban visszatér új könyvének bemutatójával. Most a közösségi oldalán pedig a jóképű férjét is megmutatta. TV + Sztárok--Így érzik magukat az X-faktor döntősei az élő show előtt: videókhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-igy-erzik-magukat-az-xfaktor-dontosei-az-elo-show-elott-videok.htmlHamarosan elindul az X-Faktor következő évadának élő show-ja, amire a döntősök már lázasan készülnek. A Life.hu riportere mikrofonvégre kapta néhányukat.TV + SztárokOrigoKirály Viktor barátnője, Virág Anita a Hatoslottó sorsolás társműsorvezetője letthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-kiraly-viktor-baratnoje-virag-anita-a-hatoslotto-sorsolas-tarsmusorvezetoje-lett.htmlMűsorvezető lett Király Viktor barátnője, Virág Anita: mostantól a Hatoslottó sorsolás háziasszonyaként láthatják a tévénézők Marczali László mellett. TV + SztárokOrigoVV Ginu összeomlott: megbánta, hogy szexelt, és fél, hogy villán kívüli barátja elhagyja - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-vv-ginu-osszeomlott-megbanta-hogy-szexelt-es-fel-hogy-villan-kivuli-baratja-elhagyja-video.htmlVV Ginu lefeküdt VV Csokival, és most nagyon megbánta. TV + Sztárok--Köllő Babett és Horváth Éva seggrázása felforrósította a hangulatot a Csak show és más semmi stúdiójában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181117-kollo-babett-es-horvath-eva-seggrazasa-felforrositotta-a-hangulatot-a-csak-show-es-mas-semmi.htmlKöllő Babett és Horváth Éva közös produkciót adtak elő a Csak show és más semmi színpadán: a feneküket kellett riszálniuk a kamerába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.