A Follow The Flow az MTV EMA vörös szőnyegén adott interjút

interjú Follow The Flow MTV EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei MTV EMA azért is volt fontos, mert hazai zenészekre is voksolhattak a nagyvilágból. Többek között a Follow The Flow is jelölt volt, amely meg is nyerte a szavazást. Az együttes a Nem tudja senki című slágerével vált igazán ismertté: a dalt már több mint 29 milliószor meghallgatták a YouTube-on.

BLR számára nem ritka a sokmilliós hallgatottság, hiszen többek közt a Nekem ez jár című dalban is közreműködött, amely szintén 20 milliónál tart. Szakács Gergőt láthattuk korábban az X-Faktorban, de A Dal című eurovíziós válogatóműsorba is bejutott a legjobb 30 közé. Molnár Csaba, vagyis Fura Csé, bár focistának készült, inkább rappelni kezdett. Ők hárman egészen Bilbaóig mentek, hogy a világsztárokkal együtt vonuljanak az MTV EMA vörös szőnyegén. Egy rövid interjút is adtak:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.