Luxusautóval pózol Rubint Réka: fotó

fotó luxus Rubint Réka autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka egy luxusautóval pózol friss fotóin.

Rubint Réka márkanagykövetként az elsők között csodálhatta meg az új Mercedes AMG-GT 4 ajtós Coupét. A fitneszladyt láthatóan lenyűgözte a luxusjármű, büszkén pózolt vele a közösségi oldalán.

Persze a követői a szettjét is megdicsérték, mint írták, Réka ismét nagyon stílusos és csinos volt.

Sztárok, akik 30 éves koruk előtt távoztak az élők sorából: Heath Ledgertől Amy Winehouse-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181109-sztarok-akik-30-eves-koruk-elott-tavoztak-az-elok-sorabol-heath-ledger-amy-winehouse.htmlNagy tehetségek, akiktől fájdalmasan korán kellett búcsút vennünk. Értelmetlen halálukat a rajongók talán a mai napig sem tudták megemészteni, hiába teltek már el hosszú évek azóta, hogy távoztak az élők sorából még 30 éves koruk előtt. TV + Sztárok--Nem jelent meg a Mokka élő adásában Pintér Tenyahttp://www.life.hu/sztarok/20181110-nem-jelent-meg-a-mokka-elo-adasaban-pinter-tibor-tenya.htmlPintér Tibort péntek reggelre hívták vendégnek a TV2 Mokkájába, de a színész nem ment el. Kiderült, miért. TV + SztárokOrigoSurvivor: ez történt a kulisszák mögött Dávid győzelme utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-ez-tortent-a-kulisszak-mogott-david-gyozelme-utan.htmlA Survivor fináléja után is forogtak még a kamerák: nézd meg, mi történt a kulisszák mögött. TV + SztárokOrigoSurvivor: kiakadtak a nézők Dávid győzelménhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-kiakadtak-a-nezok-david-gyozelmen-fannival-szemben.htmlAhogy megírtuk, a Survivort pénteken este Fannival szemben Dávid nyerte. Sokan szurkoltak neki, de talán Fanninak még többen, ugyanis a közösségi portálon a kommenteket olvasgatva úgy tűnik, a nézők nem elégedettek az eredménnyel, sokan úgy vélik, a feladatok eleve a fiúra voltak szabva, hogy ő legyen a végső győztes. TV + Sztárok--Meghan hercegné nem viselhette azt a tiarát az esküvőn, amelyiket akartahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-meghan-hercegne-nem-viselhette-azt-a-tiarat-az-eskuvon-amelyiket-akarta.htmlEgy smaragdokkal kirakott tiarát szeretett volna viselni Meghan hercegné az esküvőjén, ám friss értesülések szerint II. Erzsébet királynő ezt megakadályozta. Figyelmeztette a hercegnét, hogy be kell tartania a családi protokollt. TV + Sztárok--VV Ginu jégtömböt szorongatott: mellbimbója az üveget is elvágta volna (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181109-vv-ginu-jegtombot-szorongatott-mellbimboja-az-uveget-is-elvagta-volna-18.htmlJégtömböt kellett felolvasztaniuk a ValóVilág játékosainak. Ám nem ruhában, felöltözve, hanem fürdőnadrágban és bikiniben. VV Ginu nehezen akarta teljesíteni a kihívást, a mellei nem bírták jól a kiképzést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.