Ismét megvillantotta formás hátsóját Emily Ratajkowski - Fotó

popsi fenék villantás Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski ismét megmutatta formás hátsóját. Úgy tűnik, rajongói egyszerűen képtelenek megunni a modell merész fotóit.

A villantásairól híres Emily Ratajkowski ismét megmutatta formás idomait a rajongóinak a közösségi oldalán. Friss fotóján egy aprócska tangát visel, hátsóját így szinte semmi sem takarja.

A felvételért természetesen megőrülnek a követői, számtalan kommentet és több mint egymillió lájkot kapott tőlük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Goin awwfff. Next week @inamorataswim

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Kétéves párkapcsolata ért véget Gáspár Evelinnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-ket-eves-parkapcsolata-ert-veget-gaspar-evelinnek.htmlGáspár Evelin elárulta, nemrég véget ért kétéves párkapcsolata. TV + SztárokOrigoSztárok, akik 30 éves koruk előtt távoztak az élők sorából: Heath Ledgertől Amy Winehouse-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181109-sztarok-akik-30-eves-koruk-elott-tavoztak-az-elok-sorabol-heath-ledger-amy-winehouse.htmlNagy tehetségek, akiktől fájdalmasan korán kellett búcsút vennünk. Értelmetlen halálukat a rajongók talán a mai napig sem tudták megemészteni, hiába teltek már el hosszú évek azóta, hogy távoztak az élők sorából még 30 éves koruk előtt. TV + Sztárok--Csak show és más semmi: Schobert Norbi élő adásban paskolgatta Köllő Babett fenekéthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-csak-show-es-mas-semmi-schobert-norbi-elo-adasban-paskolgatta-kollo-babett-feneket.htmlKöllő Babettnek mindenkit sikerült elvarázsolnia szexi testével: Norbi még meg is paskolgatta a fenekét élő adásban. TV + SztárokOrigoSurvivor: ez történt a kulisszák mögött Dávid győzelme utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181110-survivor-ez-tortent-a-kulisszak-mogott-david-gyozelme-utan.htmlA Survivor fináléja után is forogtak még a kamerák: nézd meg, mi történt a kulisszák mögött. TV + SztárokOrigoMég keresi a rendőrség Sánta László színész támadójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-meg-keresi-a-rendorseg-santa-laszlo-szinesz-tamadojat.htmlElkapták Sánta László egyik támadóját, az elkövető társát azonban továbbra is keresi a rendőrség. A színészt még szeptemberben verték meg a nyílt utcán. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick és férje házassága zátonyra futotthttp://www.life.hu/sztarok/20181110-yvonne-dederick-es-ferjenek-hazassaga-zatonyra-futott.htmlAzt pletykálják, hogy Yvonne Dederick és ügyvéd férjének házassága véget ért. Állítólag Dávid már el is költözött közös otthonukból. Yvonne több száz milliós asszonytartásra számíthat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.