Pintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnak

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor szakítás kapcsolat Rubos Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. 

Pintér Tibor és barátnőjének kapcsolata már A legbátrabb páros forgatása alatt sem volt felhőtlen. Sok feszültség volt köztük, amiket úgy tűnik, máig nem sikerült tisztázni. Hiába nyerték meg a versenyt közösen, úgy tűnik, ez nem segített a helyzetükön.

Pintér Tibor és barátnőjének kapcsolata válságban van Forrás: TV2
ValóVilág 9: megtörtént az első szex, Krisztián és Cintike esett egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag-v9-megtortent-az-elso-szex-krisztian-es-cintike-esett-egymasnak.htmlVasárnap költöztek be az első lakók a VV9 villájába, a szerdai összefoglalóban pedig már az első szexjelenetet is láthattuk.TV + SztárokOrigoValóVilág9: kiderült, miért kellett mentőt hívni a szexre készülő Renihezhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag9-kiderult-miert-kellett-mentot-hivni-a-szexre-keszulo-renihez.htmlPár napja csak, hogy az első játékosok beköltöztek a VV9 villájába, máris megtörtént az első légyott. Illetve történt volna, ha nem sérül meg az egyik lakó.TV + SztárokOrigoVV Csoki elárulta, hogy akár egész nap meztelenkedne a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-csoki-elarulta-hogy-akar-egesz-nap-meztelenkedne-a-valovilag-villaban.htmlA ValóVilág 9. szériája sem mentes a botrányoktól, pedig még csak négy napja startolt el az új évad. A Life.hu VV Csokit kérdezte a múltjáról és arról, mik a tervei a villában. TV + SztárokOrigoPintér Tibor A legbátrabb párosban beismerte: lehetne jobb az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-a-legbatrabb-parosban-beismerte-lehetne-jobb-az-agyban.htmlA legbátrabb páros című műsorban a pároknak kérdésekre kellett válaszolniuk egymással kapcsolatban. Így kiderült, hogy Pintér Tibor lehetne fantáziadúsabb az ágyban. TV + SztárokOrigoReni és Csoki épp egymásnak esett a ValóVilágban, amikor mentőt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-reni-es-csoki-epp-egymasnak-esett-a-valovilagban-amikor-mentot-kellett-hivni.htmlReni és Csoki épp kezdtek összemelegedni, amikor egy óvatlan mozdulat Reni balesetét okozta. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.