Megtörte a csendet Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm

Sabine Kehm Michael Schumacher poszter menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Michael Schumacher karrierje előtt tisztelgő poszter kapcsán végre nyilatkozatot adott Sabine Kehm, a Forma–1-es világbajnok menedzsere.

Elkészült egy különleges poszter, ami Michael Schumacher karrierje előtt tiszteleg. A családot egészen meghatotta a gesztus, még az oly ritkán nyilatkozó Sabine Kehm is megszólalt ezzel kapcsolatban.

Boldogok vagyunk, hogy együttműködhetünk a ZOOM-mal, hogy pénzt gyűjtsünk a Keep Fighting Alapítvány javára. Ez egy csodás módja, hogy Michael karrierje előtt tisztelegjünk és nem mellesleg ez egy gyönyörű poszter” – idézi a menedzser szavait a DailyStar.

Az alapítvány, amelyet a Schumacher család hozott létre, céljának tekinti, hogy támogassa azokat a kezdeményezéseket, amelyek az agykutatás, a fejvédők és a közlekedésbiztonság terén jönnek létre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.