Megérkeztek Gönczi Gábor és Ildi esküvői fotói

esküvő Gönczi Gábor házasság feleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkeztek a képek Gönczi Gábor titkos esküvőjéről. Az ifjú házasok csodásan festettek a nagy napon.

Október közepén a legnagyobb titokban házasodott össze gyermeke anyjával, Ildivel Gönczi Gábor. A ceremóniáról szépen lassan szivárogtak ki az információk, nemrég egy szemtanú például arról mesélt, hogy igazi mesebeli lagzi volt, az ifjú pár egy fehér Mercedesbe szállt be a házasságkötés után.

Az újdonsült házasok most a Story magazinnak vallottak életük legboldogabb napjáról. Fotókat is mutattak róla: a menyasszony olyan gyönyörű volt ruhájában, hogy kedvese sírva is fakadt, amikor meglátta.

Én nem szoktam sírni, de amikor megfordultam, elsírtam magamat. Ennyire gyönyörűnek még soha nem láttam Ildit. Azt éreztem, én vagyok a legboldogabb ember” – emlékezett vissza a tévés.

Ildinek két menyasszonyi ruhája is volt, később pedig átöltözött piros menyecskeruhájába.

Azt is elárulták, miért pont október 13-án kötötték össze az életüket: Gábor 10-én, felesége pedig 13-án született. Az pedig már csak a véletlen műve, hogy ez idén pont szombatra esett.

Pécsi Ildikó a rendőrséget is bevetné, hogy unokája kiköltözzön az otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pecsi-ildiko-a-rendorseget-is-bevetne-hogy-unokaja-kikoltozzon-otthonabol.htmlPécsi Ildikó nagyon szeretné, ha végre lezárulna közte és Pártos Csilla között az évek óta húzódó pereskedés. A művésznő vissza akarja kapni a házát, ezért úgy döntött, akár rendőri beavatkozást is hajlandó bevetni, hogy az unokája kiköltözzön az ingatlanból. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegható: 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-meghato-40-nap-utan-olelhettek-magukhoz-rokonaikat-a-survivor-jatekosai.htmlLeforgatták a Survivor legmeghatóbb jelenetét: a játékosok 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat. TV + SztárokOrigoRussell Crowe egy szerep kedvéért felismerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-russell-crowe-egy-szerep-kedveert-felismerhetetlenne-valtozott.htmlÚj sorozatban kapott szerepet Russell Crowe, ám annak érdekében, hogy hitelesen tudja alakítani a karakterét, teljesen át kellett változnia. Felismerhetetlenné vált. TV + Sztárok--Balázs Klári tinédzserként modellkedett: egy külföldi lap is megkerestehttp://www.life.hu/sztarok/20181108-balazs-klari-tinedzserkent-modellkedett-egy-kulfoldi-lap-is-megkereste.htmlKiderült: Balázs Klári tizenévesen fotómodellként dolgozott. Egyszer még egy kanadai lap is megkereste, de végül nem vállalta el a címlapfotózást. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és barátnője, Frida a szakítás határán állnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-a-szakitas-hataran-allnak.htmlA mesés nyeremény és az együtt átélt élmények nem hozták közelebb Pintér Tibort és barátnőjét, sőt, a szakítás határára sodródtak. TV + SztárokOrigoVV Csoki elárulta, hogy akár egész nap meztelenkedne a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-csoki-elarulta-hogy-akar-egesz-nap-meztelenkedne-a-valovilag-villaban.htmlA ValóVilág 9. szériája sem mentes a botrányoktól, pedig még csak négy napja startolt el az új évad. A Life.hu VV Csokit kérdezte a múltjáról és arról, mik a tervei a villában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.