Ezért kell olyan sokat várni a brit királyi család újszülöttjeinek nevére

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool -
királyi család Meghan Markle újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért kell olyan sokat várni arra, hogy kihirdessék a királyi család újszülöttjeinek nevét.

Megszokhattuk, hogy csak jóval a születésük után tudhatjuk meg a királyi család kis jövevényeinek nevét. Katalin hercegné és Vilmos herceg is megváratott bennünket, és ugyanez várható Meghan Markle szülése után is.

Meghan és Harry jóval gyermekük születése után fogják elárulni a kicsi nevét Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool

A királyi család szakértője, Victoria Arbiter a The Sunnak elmagyarázta, miért is van erre szükség.

Alapvetően két oka van ennek. Egyrészt informálni kell a család minden egyes tagját a kicsi nevéről, és csak utána illik nyilvánosságra hozni. Másrészt az újdonsült szülők is igénylik, hogy legyen egy kis nyugalmuk azelőtt, mielőtt az egész világ tudomást szerez gyermekük nevéről. Arról nem is beszélve, hogy igen nagy felelősség kiválasztani a nevet, és száz százalékig meg akarnak róla győződni, hogy valóban jól döntöttek.”

A lap emlékeztet rá, hogy annak idején Vilmos herceg nevére egy hetet, míg Károlyéra egy egész hónapot kellett várni.

Károly herceg elárulta, milyen lesz majd uralkodókénthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-karoly-herceg-elarulta-milyen-lesz-majd-uralkodokent.htmlKözelgő születésnapja alkalmából készített átfogó riportot Károllyal a BBC, amelyben a herceg elárulta, milyen lesz majd királyként.TV + Sztárok--Julia Roberts elárulta magát: nem volt szándékos a hónaljszőrvillantáshttp://www.life.hu/sztarok/20181108-julia-roberts-elarulta-magat-nem-volt-szandekos-a-honaljszor-villantas.htmlLegendássá vált a pillanat, amikor Julia Roberts a Sztárom a párom című film premierjén integetés közben megvillantotta a hónaljszőrét. Ezután nők milliói követték a példáját, a feminizmus egyik nagy pillanatának tekintették, ám a színésznő most elárulta, nem direkt csinálta. TV + Sztárok--Schobert Norbi szerint semmilyen botrány nem történt a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-schobert-norbi-szerint-semmilyen-botrany-nem-tortent-a-tv2-musoraban.htmlSchobert Norbi a Facebookon jelentette ki, semmi nem igaz azokból a pletykákból, miszerint durván kiakadt a TV2-re azért, mert lepontozták őt a Csak show és más semmiben. TV + SztárokOrigoMegtörte a csendet Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehmhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-megtorte-a-csendet-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm.htmlEgy Michael Schumacher karrierje előtt tisztelgő poszter kapcsán végre nyilatkozatot adott Sabine Kehm, a Forma-1-es világbajnok menedzsere. TV + SztárokAFPValóVilág9: kiderült, miért kellett mentőt hívni a szexre készülő Renihezhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-valovilag9-kiderult-miert-kellett-mentot-hivni-a-szexre-keszulo-renihez.htmlPár napja csak, hogy az első játékosok beköltöztek a VV9 villájába, máris megtörtént az első légyott. Illetve történt volna, ha nem sérül meg az egyik lakó. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.