ValóVilág 9: VV Zsuzsu elárulta, miért jelentkezett a játékba

valóvilág jelentkezés VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsunak már a beköltözése előtt pontos elképzelése volt arról, hogyan fog majd viselkedni, hogy a nézők szeressék, és ezt meg is osztotta a Life.hu riporterével, Domszky Lacival. A 23 éves lány azt is elárulta, mit adott fel azért, hogy részt vehessen a realityben, valamint arról is beszélt, valójában miért jelentkezett a műsorba.
Justin Bieber az arcára tetováltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-justin-bieber-az-arcara-tetovaltatott.htmlSzámos tetoválás borítja a fiatal énekes, Justin Bieber testét. Most egy újabbat varratott magára, azonban igencsak meglepő helyet választott. Az arcára került a mű. TV + Sztárok--Berki Mazsi szerint Berki Krisztiánt mindenki félreismerihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-berki-mazsi-szerint-berki-krisztiant-mindenki-felreismeri.htmlAzt már tudni lehet, hogy kik lesznek A legbátrabb páros című műsor versenyzői, és köztük van Berki Krisztián párja, Mazsi is. A bemutatkozó kisfilmjükben Katona Renáta elárulta, milyen ember valójában Berki. TV + SztárokOrigoKiderült, kik lesznek a ValóVilág-villa legújabb beköltözőihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-lesznek-a-valovilag-villa-legujabb-bekoltozoi.htmlMég csak négy napja tart a ValóVilág 9. szériája, ám az események tükrében olyan, mintha a villalakók már legalább egy hónapot töltöttek volna bent. Megtörtént az első meztelenkedés és elcsattant az első csók is. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Ginu hisztisnek, balhésnak és jó nőnek tartja magát (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-ginu-hisztisnek-balhesnak-es-jo-nonek-tartja-magat.htmlVV Ginu őszinte bemutatkozó videójában sok mindent állít magáról: hisztisnek, balhésnak és nagyon jó nőnek tartja magát, de majd a villában kiderül, hogy igazat mondott-e. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Krisztián máris ágyba vinné VV Cintit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-krisztian-maris-agyba-vinni-vv-cintit-18.htmlVV Krisztiánt elbűvölte VV Cinti pucér teste, egyből rá is nyomult a lányra. Vajon mikor lesz ebből együttlét? TV + SztárokOrigoKiderült, kik A legbátrabb páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért A legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.