Sztárok, akik örökbe adták gyermeküket: Roseanne Barr és Rod Stewart gyermekét is más nevelte

Forrás: Shutterstock -
Rod Stewart Roseanne Barr örökbeadás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz döntés elé kerültek pályájuk kezdetén egyes sztárok, amikor a gyermekük sorsáról kellett határozniuk. A bizonytalan lét, és a pénz hiánya miatt többen is arra a fájdalmas elhatározásra jutottak, hogy jobb a gyermeküknek, ha más családnál, jó körülmények között nevelkednek. A legtöbben aztán évekkel később, sztárságuk csúcsán, újra találkoztak az örökbe adott gyermekeikkel.

Kate Mulgrew

Kate Mulgrew Forrás: AFP

Az Orange is The New Black című sorozat színésznője 22 évesen esett teherbe, de egyáltalán nem tervezett babáról volt szó. A kezdő színésznőnek éppen csak kezdett felfelé ívelni a karrierje, amikor kiderült, hogy várandós, ráadásul a gyermek apjával sem volt olyan nagyszerű a viszonya, ezért döntött az örökbe adás mellett. Lányával 2001-ben találkoztak először.

Roseanne Barr

Roseanne Barr Forrás: AFP/Valerie Macon

Az ismert színésznő még csak 18 éves volt, amikor örökbe adta gyermekét. Roseanne nem így tervezte, de rá kellett döbbennie, hogy sajnos pénz hiányában nem fog tudni gondoskodni kislányáról. Terhessége alatt egy átmeneti otthonban élt, majd 1971-ben elbúcsúzott lányától, akivel 17 évvel később találkoztak először.

Joni Mitchell

Joni Mitchell Forrás: AFP/Jeff Haynes

A kanadai származású énekes-dalszerző és festőművész még éhező fiatal volt akkor, amikor teherbeesett. 21 évesen, egyedülálló nőként, anyagi biztonság nélkül úgy érezte, nincs más lehetősége, csak az örökbeadás. Mivel azt szerette, hogy a gyermeke jó körülmények között nőjön fel, meghozta a nehéz döntést, és búcsút vett kislányától. 1997-ben találkoztak először.

Rod Stewart

Rod Stewart Forrás: Getty Images/Dave Benett

Az énekes 18 éves volt, amikor teherbe ejtette barátnőjét, Susannah Boffey-t. A váratlan gyermekáldásra azonban nem voltak felkészülve a fiatalok, ezért közösen úgy döntöttek, hogy örökbe adják gyermeküket. Sarah Streeter 18 évesen tudta meg, hogy kik az igazi szülei. Akkor meg is történt az első találkozás, de szoros kapcsolat csak később alakult ki köztük.

Mercedes Ruehl

Merecedes Ruehl Forrás: Getty Images/Walter Mcbride

A színésznő már nem volt fiatal akkor, amikor úgy döntött, hogy nem tartja meg a gyermekét. 28 évesen adta örökbe fiát, Christophert, mert nem tartotta magát érzelmileg elég érettnek a gyermeknevelésre. 21 éves volt a fiú, amikor először találkoztak, a színésznő később egy másik fiút is örökbe fogadott 1995-ben.

Sztárok, akiket örökbe fogadtak, vagy nevelőszülőknél töltötték gyermekkorukat


A hírességek sem kivételek, ha hányatatott sorsú gyermekkorról van szó. Sokan vannak, akiknek meghaltak a szüleik, vagy épp lemondtak róluk, ám ennél jóval kacifántosabb történeteket is bemutatunk. Az örökbefogadás csak egy az elárvult gyermekek elhelyezésének alternatívái közül. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Emilio felesége, Tina plasztikai beavatkozásról egyeztetett a nászútonhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-emilio-felesege-tina-plasztikai-beavatkozasrol-egyeztetett-a-naszuton.htmlNem éppen hétköznapi módon telt Tina és Emilio nászútja. A páros nemcsak a kis Vivit vitte magával a kikapcsolódásra, de Tina még egy orvosi konzultációt is beiktatott a kiruccanáson. TV + Sztárok--Kulka János betegsége óta idegenként néz magárahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kulka-janos-betegsege-ota-idegenkent-nez-magara.htmlKulka János sok mindenen ment keresztül stroke-ja után, már nem ugyanaz az ember, mint aki előtte volt: idegenként néz magára. TV + SztárokOrigoKözös projektbe fogott Tóth Andi és Szabó Ádám: karácsonyi albumot készítenek együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kozos-projektbe-fogott-toth-andi-es-szabo-adam-karacsonyi-albumot-keszitenek-egyutt.htmlTóth Andi és Szabó Ádám óriási bejelentést tettek az Instagram-oldalukon: ennek biztosan nagyon fognak örülni a rajongók. TV + SztárokOrigoVisszaélnek Liptai Claudia nevével: fogyasztószert reklámoznak az arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-visszaelnek-liptai-claudia-nevevel-fogyasztoszert-reklamoznak-az-arcaval.htmlA műsorvezető tudta és engedélye nélkül használja egy fogyasztószer Liptai Claudia nevét és arcát termékük reklámozására. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és Rubos Frida nyerte meg A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-es-rubos-frida-nyertek-meg-a-legbatrabb-parost.htmlA legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. TV + SztárokOrigoSzikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.