Baronits Gábor kivonult a stúdióból a Csak show és más semmi próbáján

TV2 Csak show és más semmi Koholák Alexandra próba Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábor annyira megijedt a rá váró feladattól a TV2 műsorában, hogy egyszer csak kivonult a próbáról.

A magasban, drótkötélen kell egyensúlyoznia Baronits Gábornak és partnerének, Koholák Alexának a Csak show és más semmi következő adásában. Már a próbák sem zajlottak problémamentesen, a jóképű színész ugyanis nem tudta leplezni félelmét, kijelentette, hogy ez a feladat borzalmasan nehéz és egyszer csak kivonult a stúdióból.

Alexa követte, és megpróbálta bátorítani...

Íme, a drámai jelenetek!

Kulka János betegsége óta idegenként néz magárahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kulka-janos-betegsege-ota-idegenkent-nez-magara.htmlKulka János sok mindenen ment keresztül stroke-ja után, már nem ugyanaz az ember, mint aki előtte volt: idegenként néz magára. TV + SztárokOrigoEmilio felesége, Tina plasztikai beavatkozásról egyeztetett a nászútonhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-emilio-felesege-tina-plasztikai-beavatkozasrol-egyeztetett-a-naszuton.htmlNem éppen hétköznapi módon telt Tina és Emilio nászútja. A páros nemcsak a kis Vivit vitte magával a kikapcsolódásra, de Tina még egy orvosi konzultációt is beiktatott a kiruccanáson. TV + Sztárok--Közös projektbe fogott Tóth Andi és Szabó Ádám: karácsonyi albumot készítenek együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kozos-projektbe-fogott-toth-andi-es-szabo-adam-karacsonyi-albumot-keszitenek-egyutt.htmlTóth Andi és Szabó Ádám óriási bejelentést tettek az Instagram-oldalukon: ennek biztosan nagyon fognak örülni a rajongók. TV + SztárokOrigoCaitlyn Jenner fürdőruhában mutatta meg a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-caitlyn-jenner-furdoruhaban-mutatta-meg-testet.htmlNemrégiben még arról röppent fel hír, hogy a transznemű Caitlyn Jenner mégsem él romantikus kapcsolatban a partnerével. Most pedig egy fürdőruhás képet készítettek róla a lesifotósok. A volt sportolónak bomba alakja van. TV + Sztárok--Schobert Norbi kiakadt, amiért a zsűri lepontozta őt és Tatár Csillát a Csak show és más semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-schobert-norbi-kiakadt-amiert-a-zsuri-lepontozta-ot-es-tatar-csillat-csak-show-es-mas-semmiben.htmlSchobert Norbi nagyon a szívére vette a zsűri kritikáját a Csak show és más semmi legutóbbi adásában: legszívesebben kiszállt volna a műsorból. TV + SztárokOrigoEgy szál tangában mutatta meg formás fenekét Bogdányi Titanilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-egy-szal-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-bogdanyi-titanilla.htmlBogdányi Titanilla egy igen merész fotót töltött fel a közösségi oldalára: bugyit villantott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.