Távozik a Rock FM-től Kisó

Forrás: Instagram/Kiss Orsolya -
Rock FM műsorvezető távozás Kisó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél év után elköszönt a rádióhallgatóktól Kisó.

Kisó két és fél éven keresztül vezette a Rock FM reggeli műsorát, most azonban úgy érezte, eljött a búcsú ideje. Távozásának hírét egy hosszú bejegyzésben osztotta meg a közösségi oldalán. Azt írta, nagyon fognak neki hiányozni a hallgatók és a kollégák. Szerencsére azért visszavonulásról szó sincs, a tévénézők továbbra is láthatják a SzerencseSzombatban és a Spektrum Home új műsorán, a NőCommentben.

A Rock FM egyébként már meg is találta Kisó utódját, a Rock Reggelt ezentúl Bűdi Szilárd mellett Jurásek Balázs fogja vezetni.

ValóVilág 9: máris megkezdték a meztelenkedést a játékosok (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181106-valovilag-9-maris-megkezdtek-a-meztelenkedest-a-jatekosok.htmlA ValóVilág 9 játékosai nem vártak sokáig a textil ledobásával. A meztelenkedést VV Csoki, VV Cinti és VV Adri kezdték és semmit nem hagytak a képzeletre.TV + SztárokOrigoTíz év után, négy taggal ismét turnézik a Spice Girlshttp://www.life.hu/sztarok/20181106-tiz-ev-utan-negy-taggal-ismet-turnezik-a-spice-girls.htmlTíz év után először ismét turnéra indul jövőre a Spice Girls. Kérdés azonban, hogy teljes lesz-e az eredeti létszám, egyelőre nem biztos ugyanis, hogy az egyik volt oszlopos tag, Victoria Beckham részt vesz a koncerteken.TV + Sztárok--Curtis először beszélt arról az estéről, amikor Majka kitette az együttesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-curtis-eloszor-beszelt-arrol-az-esterol-amikor-majka-kitette-az-egyuttesbol.htmlA Blikknek adott interjút Curtis. Először beszélt arról az estéről, amikor Majka a SZIN-en azt állította róla, hogy drogfüggő, és kitette a zenekarból. A rapper azóta új fejezetet kezdett, Emilíióval nagy terveik vannak, Aréna-koncertre készülnek.TV + SztárokOrigoTodd LaTourette bejelentette: nincs háborús sérülés, magának vágta le a karjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181105-todd-latourette-bejelentette-nincs-haborus-serules-maganak-vagta-le-a-karjat.htmlA világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. TV + SztárokOrigoDeutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-deutsch-anita-visszater-a-kepernyore-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csataja-cimu-musorban.htmlA Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. TV + Sztárok--Gyerekkori fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20181105-gyermekkori-fotot-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera egy gyerekkori fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.