Idris Elba lett 2018 legszexibb férfija a People magazin szerint

People magazin színész Idris Elba legszexibb férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idris Elbát választotta hétfőn a People magazin 2018 legszexibb férfijának.

A 46 éves londoni színész elmondta: először el sem akarta hinni a hírt, mikor a celebmagazin megkereste.

"Azt gondoltam, nem létezik, most tényleg? Aztán belenéztem a tükörbe, hogy ellenőrizzem, és azt mondtam magamban: igen, ma tényleg szexi vagyok" - viccelődött a sztár. Majd hozzátette: azért valóban jó érzés volt, kellemes meglepetés, ami kétségtelenül feldobja egy ember egóját.

Idris Elba lettt 2018 legszexibb férfija Forrás: AFP/Stefanie Loos


Az afrikai bevándorlók gyermekeként született Elba Nagy-Britannia egyik legismertebb színésze, aki a Luther című krimisorozat sztárjaként Golden Globe-díjat is kapott, de a nézők a Thor című szuperhősfilmben és a Drót című amerikai tévésorozatban is láthatták. A színész rajongótábora hosszú ideje lobbizik, hogy ő legyen a következő James Bond Daniel Craig után.

A People magazintól korábban mások mellett Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney és Channing Tatum is megkapta a legszexibb férfi címet. De az afroamerikai sztárok közül eddig csak két színész, Denzel Washington és Dwayne Johnson előzte meg Elbát a sorban.

A People magazin, amely 1985 óta választja meg évről évre a legszexibb férfit, pénteken megjelenő különleges kiadásának címlapján közli Idris Elba fotóját.

Caitlyn Jenner fürdőruhában mutatta meg a testéthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-caitlyn-jenner-furdoruhaban-mutatta-meg-testet.htmlNemrégiben még arról röppent fel hír, hogy a transznemű Caitlyn Jenner mégsem él romantikus kapcsolatban a partnerével. Most pedig egy fürdőruhás képet készítettek róla a lesifotósok. A volt sportolónak bomba alakja van. TV + Sztárok--Schobert Norbi kiakadt, amiért a zsűri lepontozta őt és Tatár Csillát a Csak show és más semmibenhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-schobert-norbi-kiakadt-amiert-a-zsuri-lepontozta-ot-es-tatar-csillat-csak-show-es-mas-semmiben.htmlSchobert Norbi nagyon a szívére vette a zsűri kritikáját a Csak show és más semmi legutóbbi adásában: legszívesebben kiszállt volna a műsorból. TV + SztárokOrigoEgy szál tangában mutatta meg formás fenekét Bogdányi Titanilla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-egy-szal-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket-bogdanyi-titanilla.htmlBogdányi Titanilla egy igen merész fotót töltött fel a közösségi oldalára: bugyit villantott. TV + SztárokOrigoTávozik a Rock FM-től Kisóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-tavozik-a-rock-fmtol-kiso.htmlKét és fél év után elköszönt a rádióhallgatóktól Kisó. TV + SztárokOrigoA Sztárban Sztár zsűritagjai kiakadtak Freddie produkcióján: ez a véleménye a csatornánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-a-sztarban-sztar-zsuritagjai-kiakadtak-freddie-produkciojan-ez-a-velemenye-a-csatornanak.htmlA Sztárban Sztár zsűritagjai túlzásnak tartották, hogy Freddie produkciója alatt eltűnt gyermekek fotóit vetítette a csatorna a közönségnek. Megszólalt a TV2 és a Csellengők című műsor egykori alapító-producere is. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow először mutatott fotót a titkos esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-gwyneth-paltrow-eloszor-mutatott-fotot-titkos-eskuvojerol.htmlA legnagyobb titokban ment férjhez még áprilisban Gwyneth Paltrow színésznő Brad Falchuk forgatókönyvíróhoz. Egészen eddig egyetlen fotót sem láthattunk a nagy napról, ám most megmutatták, milyen gyönyörű menyasszony volt Paltrow. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.