Kate Beckinsale színésznő Jack Whitehall komikussal csókolózott: lefotózták őket

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
csók fotó lebukás Jack Whitehall Kate Beckinsale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Beckinsale és partnere nem tudták türtőztetni magukat a nyilvánosság előtt: szenvedélyes csókokat váltottak.

A 45 éves Kate Beckinsale színésznőt egy Los Angeles-i bárban kapták lencsevégre, méghozzá egy Jack Whitehall nevű, 30 éves komikussal. A szemtanúk szerint a páros körül csak úgy izzott a levegő, szenvedélyes csókokat váltottak a nyilvánosság előtt, és egy percre sem szakadtak el egymástól.

Kate Beckinsale egy komikussal csókolózott Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Ölelkeztek és sokat nevettek együtt, és bizony az éjszakát sem külön töltötték. A hírek szerint egy 700 ezer dolláros szobát vettek ki azért az egy éjszakáért. „Olyanok voltak, akár a szerelmes tinédzserek, nem is próbálták elrejteni az érzéseiket” – mondta egy szemtanú. A párosról készült képeket ide kattintva lehet megnézni.

Íme, Jack Whitehall Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
Sztárban Sztár: Torres Dani számára ért véget a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-sztarba-sztar-torres-dani-szamara-ert-veget-a-musor.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadának negyedik élő adásában Torres Dani esett ki, ő kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + SztárokOrigoPumped Gabo melegpornós társa költözött be a ValóVilág villájába? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-pumped-gabo-melegpornos-tarsa-koltozott-be-a-valovilag-villajaba.htmlEgy napja sincs, hogy az első játékosok birtokba vették a ValóVilág villáját, egyikükről máris mocskos titkok derültek ki: VV Krisztián állítólag Pumped Gabóval melegpornózott. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: szakítás és cégalapítás miatt költözik be a luxusbörtönbe Adri – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-szakitas-es-cegalapitas-miatt-koltozik-be-a-luxusbortonbe-adri-video.htmlNovember 4-étől minden este láthatjuk majd Adrit is a ValóVilág 9-ben, aki értékesítéssel foglalkozik, valamint férfikommunikációval. TV + Sztárok--ValóVilág 9: A legjobb barátjával, egy plüssnyuszival költözik a villába Reni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-legjobb-baratjaval-egy-pluss-nyuszival-koltozik-a-villaba-reni-video.htmlNovember 4-én indul útjának a ValóVilág 9. szériája. Reni is az első beköltözők között van. Ő a legjobb barátjával, egy plüssnyúllal együtt foglalja el a helyét. TV + SztárokOrigoValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával – A Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt az érzéseiről és a vágyairól. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ők lesznek az első beköltözők - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-9-ok-lesznek-az-elso-bekoltozok-video.htmlNovember 4-én kezdetét veszi a ValóVilág Powered by Big Brother 9. szériája. Igen színes lesz a beköltözők listája. Ők az elsők, akik birtokba veszik a luxusvillát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.