Pintér Tibor: "Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű"

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fem3 kamerái előtt beszélt Fridával való kapcsolatáról Pintér Tibor. Elmondta, szeretik egymást, és arról is mesélt, mi okoz köztük konfliktust. 

„Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű. De ez a korkülönbség... múltjából magával hoz egy nyersességet, közönségességet. Ezt ő is tudja magáról (...) Tanítgattam, de van egy határ, és nem tudom már tanítgatni. Költözzön el, azt gondoltuk, mert ez jótékony hatással lesz a jövőnkre... ami lehet szakítás is. Szüksége van arra, hogy ne a Pintér Tibor függvénye legyen. Nálunk nagy hullámvölgyek és hegyek vannak: ő 21 évesen ezt kalandnak fogja fel, de tudom, hogy szeret" - nyilatkozta Pintér.

„Amit ő mutat a kamerába, az tényleg úgy volt. Marha őszinte ember. Ha van erénye ebben a műsorban, az az őszintesége... de ezzel ő megy szembe a forgalommal. Ez párosul a közönséges szókimondással. Ha ezt nem érti meg, nem tud jó társa lenni senkinek, nem csak Pintér Tibornak" - tette hozzá.

Forrás: TV2

Survivor: hatalmas háttércsapat vigyáz a versenyzők biztonságárahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-hatalmas-hattercsapat-vigyaz-a-versenyzok-biztonsagara.htmlA Survior 3. hetti háttérműsorában a műsor egyik főszerkesztője, Oláh Ákos többek között arról beszélt, hogy mekkora stáb vigyáz arra, hogy a játékosok ne sérüljenek meg. Kulisszatitkok következnek. TV + SztárokOrigoDekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-dekoltazsvillantos-fotoval-kivan-szep-almokat-kiszel-tunde-naptardiva.htmlTünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. TV + Sztárok--Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoX-Faktor: beperli az RTL Klubot D. Nagy Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20181020-beperli-az-rtl-klubot-d-nagy-lajos.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál most telt be a pohár, állítja, az RTL Klub úgy szerepelteti Balázst az X-Faktorban, hogy az ő fia, holott már ő is, és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz. TV + Sztárok--Survivor: sírva érkezett meg a Holtak szigetére Nórihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-sirva-erkezett-meg-a-holtak-szigetere-nori-jeremy-melle.htmlAhogy megírtuk, az egykori Agila törzs egyik legerősebb játékosa, Nóri eltaktikázta magát, így csütörtökön este neki kellett távozni a Survivorben a Holtak szigetére. TV + Sztárok--Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.