Dekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tünde

Kiszel Tünde dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. 

A rajongói elaléltak a naptárdíva legújabb fotójától, sokan nem is titkolják, mennyire. "Őrülten szexi és kívánatos vagy" - írta például Tündének egy követője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Péntek esti lazítás ... Szép álmokat! #szexi #selfie #night

Kiszel Tünde ❤️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoAz egész hangszeres szekció elhagyta a Wellhellóthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-az-egesz-hangszeres-szekcio-elhagyta-a-wellhellot-kozlemenyt-adtak-ki.htmlAhogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. A legújabb információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Borbás Marcsi kifakadt, arról posztolt, hogy valótlanságot állítottak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-borbas-marcsi-kifakadt-arrol-posztolt-hogy-valotlansagot-allitottak-rola.htmlA Facebookon tette közzé felhábordását Borbás Marcsi. A műsorvezető arról ír, valótlan állítások jelentek meg róla: ezeket cáfolja, és jogi útra tereli az ügyet. TV + SztárokOrigoÉlő adásban mondta el Schobert Norbi, miért vállal ennyi televíziós szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20181013-elo-adasban-mondta-el-schobert-norbi-miert-vallal-ennyi-televizios-szereplest-tv2.htmlAhogy azt már megírtuk, Schobert Norbi megosztotta az embereket A legbátrabb páros műsorában. Volt, akinél a hisztije verte ki a biztosítékot, másnak az nem tetszett, hogy Norbi pocakot eresztett. Schobert most reagált ezekre, és azt is elárulta, televíziós szerepléseivel pénzt gyűjt rászorulók számára. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.