Chuck Norris Baptista Szeretetszolgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezik Chuck Norris Az egykori legendás akcióhős, a híres színész, Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán november 24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Ezzel útjára indítják az országos akciót, mely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyermekeknek.

Chuck Norris baptista családból származik, fontos számára a hit. Ennek szellemében neveli hét gyermekét és tizenhárom unokáját.

Forrás: broadway.hu

"Szerettünk volna egy olyan világsztárt vendégül látni, aki baptista, s egyben igen népszerű is, s általa kellő figyelmet kaphat nagyszabású jótékonysági akciónk, melyet immár kilencedik alkalommal rendezünk meg az Arénában. A teljes bevételt a Cipősdoboz akcióra fordítjuk" – mondta el Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője. Hozzátette: a színész prédikálni fog az egybegyűlteknek.

Chuck Norris maga is lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, Genaval. Így szívesen vállalta a díszvendég szerepét a Budapest Arénában megrendezendő gálán. Már csak azért is, mert az alkalom egyben hálaadás napi ünnepség is. A hálaadást minden év november hónap negyeTámogasd te dik csütörtökén tartják meg az Amerikai Egyesült Államokban, ez az egyik legfontosabb egyházi ünnepnek számít ott. A hagyományok szerint az őszi betakarítások után ekkor adnak hálát Istennek a termésért, és sok más áldásért is. A gálán a zenéről a Magna Cum Laude énekese Mező Misi és barátai gondoskodnak. A jegy megvásárlásával mindenki egy nemes ügyet támogat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.