Istenes Bence német X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence már két éve él kétlaki életet családjával: ugyanis nem csak hazai, de német frodukcióban is munkát kapott, ő lett a német X-Factor férfi műsorvezetője, ami hatalmas dolog a karrierjében. Most azonban hazajöhet, véget ért a tehetségkutató. 

A fináléról Bence az Instagramon számolt be, posztjában pedig mindenki munkáját megköszönte. Úgy tudni, Istenessel német főnökei nagyon elégedettek, és állítólag ígéretet kapott arra is, hogy a jövőbeni X-Factor évadokat is vezetheti.

Dekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-dekoltazsvillantos-fotoval-kivan-szep-almokat-kiszel-tunde-naptardiva.htmlTünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. TV + Sztárok--Survivor: Emese döntött, Eszter távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-emese-dontott-eszter-tavozott-a-holtak-szigetere-nora-jeremy-melle.htmlA Survivor péntek esti adásában Eszter és Fanni került a veszélyzónába, egyiküknek pedig távoznia is kellett a Holtak szigetére Nóri és Jérémy mellé. Azb első egyéni zsákmámyszerzést pedig Emese nyerte, így egyedül ő döntött a lányok sorsáról. TV + SztárokOrigoAz egész hangszeres szekció elhagyta a Wellhellóthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-az-egesz-hangszeres-szekcio-elhagyta-a-wellhellot-kozlemenyt-adtak-ki.htmlAhogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. A legújabb információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. TV + SztárokOrigoTóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigoLady Gagával töltene el egy romantikus éjszakát kettesben Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-lady-gagaval-toltene-el-egy-romantikus-ejszakat-kettesben-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni a TV2 videójában elárulta, melyik celebnővel csókolózna legszívesebben, és kivel töltene el egy romantikus éjszakát. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Survivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.