Vastag Csabát kis híján baleset érte a Csak show és más semmi próbáin

TV2 Csak show és más semmi Vastag Csaba baleset próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy hajszálon múlt, hogy nem történt baleset Vastag Csabával a Csak show és más semmi próbái közben.

Komoly felkészülést igényel a sztároktól a Csak show és más semmi. Ahogyan a többi versenyző, úgy Vastag Csaba is mindent megtesz annak érdekében, hogy tökéletes produkciót nyújtson. Míg legutóbb Szandival aratott hatalmas sikert, ezúttal Köllő Babettel kell bizonyítania.

Az énekes a Blikknek elárulta, a próbákon nem csak a fájdalmat kell tűrniük, de hatalmas koncentrációra is szükségük van, hogy ne történjen baleset. Legutóbb egy hajszálon múlt, hogy nem lett baj: ha nem sietnek segítségére, 8 méter magasról zuhant volna le.

Vizes lett a csuklópántom, így amikor a magasba emeltek és tényleg már csak a kezemmel tartottam magam, elkezdett kicsúszni a hámból a kezem. Azonnal kiabáltam a biztonsági személyzetnek, hogy eresszenek le, így nem lett baj, de ha nincsenek ott a profik, lehetett volna!"

Vastag Csabát kis híján baleset érte a próbán Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.