Michael Bublé nem vonul vissza

Forrás: Instagram/ michaelbuble -
betegség Michael Bublé visszavonulás család rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

Bublé elmondta: nem tervezi, hogy mostanában visszavonulna. Az erről szóló hírek a Daily Mailben a múlt héten megjelent interjú nyomán terjedtek el. A lapban ugyanis azt írták, hogy november 16-án megjelenő új albuma után visszavonul. Ennek indoka pedig Noah fia rákbetegsége.

Bublé kisfia, Noah (balra), fel fog épülni - Az énekes nem vonul vissza Forrás: Instagram/ michaelbuble

A zenész kedden az AP hírügynökségnek adott interjújában leszögezte: addig marad a pályán, amíg a haláláról szóló hírek meg nem jelennek, bár valószínűleg azok is álhírek lesznek.

A kanadai énekes két évig volt távol a zenei színpadtól, hogy több időt tölthessen családjával, mielőtt nyolcadik stúdióalbumát felvette. Bublénak és feleségének, Luisiana Lopilato színésznőnek három gyermeke van, a két fiú, Elias és Noah után júliusban született meg kislányuk, Vida Amber Betty.

Survivor: Balázs elárulta, miért adta fel a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-elarulta-miert-adta-fel-a-jatekot.htmlNem sok ideig tartózkodott Balázs a Fülöp-szigeteken, múlt héten érkezett és már fel is adta a játékot. Kiderült, miért döntött így. TV + SztárokOrigoÉrzelmek az X-Faktor válogatója után: nem bírták a kritikát a versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-erzelmek-az-xfaktor-valogatoja-utan-nem-birtak-a-kritikat-a-versenyzok.htmlNem volt érzelmektől és könnyektől mentes az X-Faktor legutóbbi válogatója sem, sokan nem bírták a kritikát: így nyilatkoztak a kiesett versenyzők a színfalak mögött. TV + SztárokOrigoDavid Beckham szerint Victoriával való házassága bonyolulthttp://www.life.hu/sztarok/20181018-david-beckham-szerint-hazassaga-victoriaval-bonyolult.htmlDavid Beckham egy show-ban nyilatkozott 1999 óta tartó házasságáról: ezt mondta róla a focista. TV + Sztárok--Egy szemtanú szerint Bochkor Gábor maga alatt van http://www.life.hu/sztarok/20181018-egy-szemtanu-szerint-bochkor-gabor-maga-alatt-van.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea szakítása mindenkit meglepett, és úgy tűnik, a rádiós nincs még túl párja elvesztésén. Senki nem tudja, pontosan mi az oka a szakításuknak, ám Gábor volt barátnői szerint a sztár nem egyszerű természet. TV + SztárokOrigoKiderült, mit csinál Hujber Feri: itt él a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20181018--kiderult-mit-csinal-hujber-feri-itt-el-a-szinesz.htmlHujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön. TV + Sztárok--Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.