Ben Affleck rossz bőrben van az elvonókúra után

színész Ben Affleck alkohol elvonókúra hízás függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyven napot töltött alkoholelvonón Ben Affleck. A színész súlyos gondokkal küzdött, ám úgy tűnik jobban van. A róla készült fotókon azonban az látszik, hogy megviselték az utóbbi idők történései. Ilyen rosszul talán még sosem nézett ki.

Ahogy mi is megírtuk: Ben Affleck 40 napos elvonókúrán vett részt alkoholproblémái miatt.

Amikor néhány nappal ezelőtt elhagyhatta az intézetet, Instagram-oldalán mondta el rajongóinak, mit érez most. "Ezen a héten fejeztem be a negyven napja tartó terápiás kezelésem. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy már nincs szükségem segítségre, vissza kell járnom az intézménybe, de már hazaengedtek" - írta akkor Affleck.

Most már tehát visszatért a mindennapokba, így a lesifotósok is újra követik. Kedden épp akkor készítettek róla fotót, amikor jegyeskávét és vizet vásárolt. Úgy tűnik, nagyon megviselték az utóbbi idők történései: felszaladták rá a kilók és elgyötörtönek tűnik.

Megviselte az elvonókúra Ben Afflecket Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.