November első hétvégéjén indul a ValóVilág 9

Forrás: Instagram/RTL Magyarország -
valóvilág Puskás Peti valóságshow Nádai Anikó ValóVilág9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell sokáig várni, november 4-én elindul a ValóVilág kilencedik szériája.

A valóságshowk szerelmeseinek nem kell sokáig várniuk, november negyedikén 17 órától egy grandiózus show keretében elindul a ValóVilág kilencedik szériája. Mint az már korábban kiderült, a műsort Nádai Anikó és Puskás Peti fogja vezetni. A csatorna azt ígéri, meghökkentő, izgalmas és szórakoztató karakterekből ezúttal sem lesz hiány, ahogy váratlan fordulatokból sem.

A villalakókat több különleges újítás várja, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot és a küzdelmet a 36 milliós főnyereményért. A villa történéseit november 5-től minden nap 22:00-tól kísérhetik figyelemmel a nézők.

Az esti összefoglalók után érkezik a ValóVilág kísérőműsora, a BeleValóVilág, amelyet Baukó Éva és Gáspár Győző vezet majd.

Kasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigoSzexi fotókat osztott meg magáról a magyar úszó, Sebestyén Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-szexi-fotokat-osztott-meg-magarol-a-magyar-uszo-sebestyen-dalma.htmlTehetséges és nem mellesleg gyönyörű: a magyar úszónő, Sebestyén Dalma már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb. TV + SztárokOrigoÍgy él a világ legfiatalabb milliárdosa, Gustav Magnar Witzoehttp://www.life.hu/sztarok/20181016-igy-el-a-vilag-legfiatalabb-milliardosa-gustav-magnar-witzoe.htmlGustav Magnar Witzoe a világ legfiatalabb férfi milliárdosa. Megmutatjuk, hogyan is éli mindennapjait! TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elárulta, szeretne-e harmadik gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20181016-ordog-nora-elarulta-szeretne-e-haramdik-gyereket.htmlÖrdög Nóra kommentelői nagyon szemfülesen kiszúrták, hogy a műsorvezető mostanában csak bő ruhákat visel, ezért elindult a híresztelés arról, hogy biztosan terhes: most válaszolt a pletykára. TV + Sztárok--Beszóltak Hosszú Katinkának: ezt válaszolta az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-beszoltak-hosszu-katinkanak-ezt-valaszolta-az-uszono.htmlHosszú Katinka egy mosolygós szelfit tett közzé a minap Instagram-oldalán, melyre egy csúnya beszólást kapott, de nem kellett őt félteni: visszavágott. TV + Sztárok--MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni eljegyezték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20181016-mc-hawer-es-33-evvel-fiatalabb-kedvese-mata-fanni-eljegyeztek-egymast.htmlMég csak néhány hete ismerkedett meg MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni. Kapcsoltuk azonban máris szintet lépett, eljegyezték egymást. Sőt, MC Hawer az egyik kommentelőnek családalapítási terveikről is beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.