Zenetanára miatt halhatott meg Gerard Depardieu fia, Guillaume

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ramil Sitdikov -
Guillaume Depardieu halál forgatás drog Gerard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve tragikusan fiatalon hunyt el Gerard Depardieu fia, Guillaume. A férfi édesanyja, Elisabeth szerint halálát egyértelműen drogfüggősége okozta.

A napokban immár 10 éve lesz annak, hogy Gerard Depardieu fia, Guillaume 37 éves korában elhunyt. 2008-ban épp Romániában forgatott filmet, amikor fertőzést kapott és a kórházban életét vesztette. Guillaume korábban drogfüggő volt, szülei szerint egyértelmű, hogy ez az egyik ok, ami a halálát okozta.

Amikor Guillaume bekerült a párizsi konzervatóriumba, mindenki nagyon tehetségesnek találta őt. Emiatt bemutatták egy különtanárnak. Ő volt az, aki először drogot adott a kezébe. Ezek után a zene és a kábítószer számára elválaszthatatlanok lettek" – mesélte a férfi édesanyja, Elisabeth a francia Gala magazinnak.

Gerard Depardieu 10 éve vesztette el fiát Forrás: AFP/RIA Novosti/Ramil Sitdikov
Nyári Kálmán megszólalt a józsefvárosi lövöldözésről: beismeri, hiba volt elsütni a fegyverthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-nyari-kalman-megszolalt-a-jozsefvarosi-lovoldozesrol-hiba-volt-elsutni-a-fegyvert.htmlVerekedés tört ki két csapat között Józsefvárosban, majd lövés id dördült. Mint kiderült, a Megasztárból megismert Nyári Kálmán fia sütötte el a gázpisztolyt. A zenész most megszólalt a balhéról. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor összeomlott, amikor Várkonyi Andrea elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20181011-bochkor-gabor-osszeomlott-amikor-varkonyi-andrea-elhagyta.htmlMúlt héten robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron, a legnagyobb titokban szétköltöztek. Most az is kiderült, hogy ki szakított kivel. TV + Sztárok--Gregor Bernadett szörnyűnek érezte a korkülönbséget: öregnek érezte magát férje melletthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-szornyunek-erezte-a-korkulonbseget-oregnek-erezte-magat-ferje-mellett.htmlMa este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Ki tudom elemezni, mi történik velem érzelmileg"http://www.life.hu/sztarok/20181011-varkonyi-andrea-ki-tudom-elemezni-mi-tortenik-velem-erzelmileg.htmlAz egész országot Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása foglalkoztatja. 12 év után váltak el útjaik, idén nyáron költöztek szét. Közös lányukat Nórit továbbra is közösen nevelik, egymással is baráti viszonyt ápolnak. A Borsnak Andrea most arról számol be, hogyan dolgozza fel pszichológusként azt, ami velük történt.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPirner Alma szexi táncot lejtett az Instagramon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-pirner-alma-szexi-tancot-lejtett-az-instagramon.htmlPirner Alma idomaival nem csak férjének okoz boldogságot, hanem a követőinek is: szexi táncot lejtett Instagramon. TV + SztárokOrigoA fül körül kialakult pattanások bizonyos szervi problémára utalhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-a-ful-korul-kialakult-pattanasok-bizonyos-szervi-problemara-utalhatnak.htmlElkerülhetetlen, hogy néha pattanások jöjjenek ki a bőrünkön, ám érdemes arra figyleni, hogy hol is látjuk őket a legsűrűbben. A fülön lévő pattanások például egy szervin probélmára utalhatnak. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.