Nyári Kálmán megszólalt a józsefvárosi lövöldözésről: beismeri, hiba volt elsütni a fegyvert

Forrás: Facebook/ Nyári Kálmán hivatalos oldala -
fegyver lövöldözés Nyári Kálmán Józsefváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verekedés tört ki két csapat között Józsefvárosban, majd lövés id dördült. Mint kiderült, a Megasztárból megismert Nyári Kálmán fia sütötte el a gázpisztolyt. A zenész most megszólalt a balhéról. 

Nyári Kálmán tudja, hogy fiának nem kellett volna elsütnie a gázpisztolyt, csak a pánik hatására tette. A Megasztár egykori versenyzője verekedésbe keveredett fiával és unokaöccsével együtt Józsefvárosban, ami után két napot rács mögött töltöttek, most pedig elmesélte, mi is történt azon az éjszakán.

Nyári Kálmán beismeri, hiba volt elsütni a fegyvert Forrás: Facebook/ Nyári Kálmán hivatalos oldala

"

egy hónapig nem jelentkezett, már örültem, hogy végleg eltűnt.

Blikknek

Bochkor Gábor összeomlott, amikor Várkonyi Andrea elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20181011-bochkor-gabor-osszeomlott-amikor-varkonyi-andrea-elhagyta.htmlMúlt héten robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron, a legnagyobb titokban szétköltöztek. Most az is kiderült, hogy ki szakított kivel. TV + Sztárok--Gregor Bernadett szörnyűnek érezte a korkülönbséget: öregnek érezte magát férje melletthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-szornyunek-erezte-a-korkulonbseget-oregnek-erezte-magat-ferje-mellett.htmlMa este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Ki tudom elemezni, mi történik velem érzelmileg"http://www.life.hu/sztarok/20181011-varkonyi-andrea-ki-tudom-elemezni-mi-tortenik-velem-erzelmileg.htmlAz egész országot Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása foglalkoztatja. 12 év után váltak el útjaik, idén nyáron költöztek szét. Közös lányukat Nórit továbbra is közösen nevelik, egymással is baráti viszonyt ápolnak. A Borsnak Andrea most arról számol be, hogyan dolgozza fel pszichológusként azt, ami velük történt.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVáratlan fordulat a Survivorben: szigetet cseréltek a törzsekhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-varatlan-fordulat-a-survivorben-szigetet-csereltek-a-torzsek.htmlOlyan fordulat történt a Survivorben, amire senki nem volt felkészülve: a két csapatnak szigetet kellett cserélnie. TV + SztárokOrigoLe kellett állítani A legbátrabb páros forgatását: Tóth Andi rosszul letthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-le-kellett-allitani-a-legbatrabb-paros-forgatasat-toth-andi-rosszul-lett.htmlEgy időre fel kellett függeszteni A legbátrabb páros című műsor forgatását, Tóth Andi ugyanis rosszul lett. TV + SztárokOrigoOláh Gergőtől levélben kért 2 millió forintot egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-olah-gergotol-levelben-kert-2-millio-forintot-egyik-rajongoja.htmlAz énekesek gyakran kapnak levelet nehéz sorsú rajongóktól, ám Oláh Gergő most olyan üzenetet kapott, amely megrendítette. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.