Channing Tatum állítólag Jessie J énekesnővel randizik

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Jens Kalaene -
Channing Tatum randi Jessie J
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Channing Tatum már nem szomorkodik válása miatt: elkezdett randizni. 

Channing Tatum és volt felesége, Jenna áprilisban jelentették be egy közleményben, hogy elválnak. Úgy tűnik, hogy a színész már nem bánkódik, hanem randizik.

Channing Tatum már randizgat Forrás: Picture-Alliance/AFP/Jens Kalaene

A hírek szerint Jessie J brit énekesnővel kezdett el találkozgatni. Állítólag már néhány hónapja randizgat a pár, és úgy tűnik, jól érzik magukat egymás társaságában.

Jessie J Forrás: Getty Images/WireImage/Projoe Photography/Joseph Okpako

Azt azonban nem lehet nem észrevenni, hogy Jessie J meglehetősen hasonlít Channing Tatum exére, Jennára. Úgy tűnik, a színésznek ez a típus jön be.

Nyári Kálmán megszólalt a józsefvárosi lövöldözésről: beismeri, hiba volt elsütni a fegyverthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-nyari-kalman-megszolalt-a-jozsefvarosi-lovoldozesrol-hiba-volt-elsutni-a-fegyvert.htmlVerekedés tört ki két csapat között Józsefvárosban, majd lövés id dördült. Mint kiderült, a Megasztárból megismert Nyári Kálmán fia sütötte el a gázpisztolyt. A zenész most megszólalt a balhéról. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor összeomlott, amikor Várkonyi Andrea elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20181011-bochkor-gabor-osszeomlott-amikor-varkonyi-andrea-elhagyta.htmlMúlt héten robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron, a legnagyobb titokban szétköltöztek. Most az is kiderült, hogy ki szakított kivel. TV + Sztárok--Gregor Bernadett szörnyűnek érezte a korkülönbséget: öregnek érezte magát férje melletthttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-szornyunek-erezte-a-korkulonbseget-oregnek-erezte-magat-ferje-mellett.htmlMa este szerepel a TV2 képernyőjén Gregor Bernadett és exférje, Szarvas Attila. A műsort még márciusban vették fel, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben van köztük, ám a jegygyűrűjüket már akkor sem viselték - írja a Bors.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Ki tudom elemezni, mi történik velem érzelmileg"http://www.life.hu/sztarok/20181011-varkonyi-andrea-ki-tudom-elemezni-mi-tortenik-velem-erzelmileg.htmlAz egész országot Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása foglalkoztatja. 12 év után váltak el útjaik, idén nyáron költöztek szét. Közös lányukat Nórit továbbra is közösen nevelik, egymással is baráti viszonyt ápolnak. A Borsnak Andrea most arról számol be, hogyan dolgozza fel pszichológusként azt, ami velük történt.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoRubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--Váratlan fordulat a Survivorben: szigetet cseréltek a törzsekhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-varatlan-fordulat-a-survivorben-szigetet-csereltek-a-torzsek.htmlOlyan fordulat történt a Survivorben, amire senki nem volt felkészülve: a két csapatnak szigetet kellett cserélnie. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.