Bochkor Gábor összeomlott, amikor Várkonyi Andrea elhagyta

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea Bochkor Gábor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten robbant a hír, miszerint Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea még a nyáron, a legnagyobb titokban szétköltöztek. Most az is kiderült, hogy ki szakított kivel.

A Story magazin információi szerint Bochkor és Várkonyi hetekig titkolták, hogy szerelmük véget ért. Úgy tettek, mintha minden renden volna. A Story magazinnak egy, a párhoz közel álló személy azonban elárulta, hogy Bochkor teljesen összeomlott, amikor párja elhagyta.

Bochkor Gábor összeomlott, amikor Andrea eéhagyta. Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

"Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor" - mondta az informátor.

Várkonyi Andrea ezzel szemben új életet épít: otthagyta a TV2-t és a menedzsmentjét is, ráadásul az a hír járja, hogy fiatal kollégájával jött össze.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.