Kulcsár Edinára kopasz fotója miatt kiakadtak a kommentelők

kopaszság ráktúlélő hajnövesztés haj komment Szentesi Éva Kulcsár Edina rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina egy hajnövesztő szérumot reklámoz, az ehhez készült reklámforón pedig kopasz parókát visel. A képhez számos hozzászólás érkezett, a legtöbben megbotránkoztak rajta, hiszen a rákkal és más betegségekkel küzdők jutottak eszükbe. Szentesi Éva író, újságíró és rákellenes aktivista is bejegyzésben fejtette ki véleményét a kampányról.

Egy hajnövesztő szérum reklámarca lett Kulcsár Edina, a cég pedig úgy döntött, hogy nem a szépségkirálynő gyönyörű haját használják a reklámban, hanem kopasz parókát adnak rá.

Kulcsár közösségi oldalán is közzétette a reklámfotót, ahol azonnal záporozni kezdtek a kommentek. A legtöbben a kemoterápián átesett rákbetegek, vagy más egészségügyi problémákkal küzdők hajhullására asszociáltak, így igencsak ízléstelennek tartották a kampányt, valamint azt, hogy ehhez a modell az arcát adta - szúrta ki a Bors.

Hasonlóan reagált erre Szentesi Éva író, újságíró, aki szintén megküzdött a rákkal. "Hú, sok gondolatom van. Erős a kontent. Jó nagy gyomros. Edina, az egy dolog, hogy a húszféle hajgöndörítő (költői túlzás), amik közül eddig szerinted mind bevált, most jössz egy hajnövesztőszer reklámmal, amiről tán még azt se tudod, használ-e, bár nem feltételezném rólad, hogy olyasmit reklámozol, amit ki sem próbáltál. Én mos kiteszek ide egy fotót magamról, ez négy éve készült, épp a tizenvalahanyadik kemóm után voltam, eléggé vacakul éreztem magam, mondjuk ezt a kép visszaadja" - írta bejegyzéséhez Szentesi Éva. A képen pedig valóban ő látható szinte teljesen kopaszon.

A kommentelők véleménye is hasonló volt: "Sajnos itt jön az a mondat, hogy pénzért mindent. A mai világban nagyjából minden erről szól! Mindenkin átgázolni és leszarni mindenki érzéseit! Ez a reklám borzasztó! Van aki azért kopasz, mert lenyírta magának, van, aki azért, mert beteg és szenved" - írta az egyik felháborodott kommentelő Kulcsár Edina Instagram-oldalán.

"Gyönyörű vagy így is, csak azoknak rossz szerintem a képre nézni, akiknek valamilyen hozzátartozója betegség miatt kényszerűl így élni... és a szíve is összerezzen ha valakit így kell látnia, főleg ha valaki ilyen fiatal! Sajnos a kép láttán nekem ez jut eszembe" - írta Facebookon az egyik hozzászóló, akinek Kulcsár a következőképpen válaszolt: "Igen, ebbe én is belegondoltam, bár sokszor találkozom ilyen gondolatokkal más posztom alkalmával is. Pl. amikor a mamámmal vagyok, és akkor írják nekem kommentben, hogy nekik már nem él az övék. De nem szabad a rossz dolgokra gondolni".

A Bors Kulcsár Edina menedzserét is megkereste, aki nem kívánt nyilatkozni. Azt mondta, közösségi oldalán mindent elmondott.

Rubint Rékának fáj, hogy lánya, Lara nem akar tornáznihttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-rekanak-faj-hogy-lanya-lara-nem-akar-tornazni.htmlRubint Réka legnagyobb szívfájdalmáról vallott egy konferencián: sajnálja, hogy Larát nem érdekli a mozgás. TV + Sztárok--VV Indián a Ninja Warriorban tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-vv-indian-a-ninja-warriorban-ter-vissza.htmlVisszatér a képernyőre VV indán: a Ninja Warriorban próbálja ki magát. TV + SztárokOrigoEgymásba kapaszkodva állt a közönség elé Gregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20181010-egymasba-kapaszkodva-allt-a-kozonseg-ele-gregor-bernadett-es-volt-ferje-szarvas-attila.htmlGregor Bernadett és volt férje, Szarvas Attila csak múlt héten jelentették be, hogy elváltak útjaik. Hiába azonban a szakítás, úgy tűnik, nem tudnak teljesen elszakadni egymástól. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerint Schobert Norbi kegyetlenül őszintehttp://www.life.hu/sztarok/20181010-rubint-reka-szerint-schobert-norbi-kegyetlenul-oszinte.htmlRubint Réka nem csak magáról és követőiről, de Norbiról is beszélt egy konferencián. Elárulta, szerinte férje ma már megtanulta, hogy ne posztoljon első felindulásból, de régen kegyetlenül őszinte volt. TV + Sztárok--Karambolozott Détár Enikő és párja: totálkárosra tört az autójukhttp://www.life.hu/sztarok/20181010-karambolozott-detar-einko-es-parja-totalkarosra-tort-az-autojuk.htmlDétár Enikőnek és párjának durva autóbalesetben volt részük, de szerencsére személyi sérülés nem történt. TV + SztárokOrigoNicole Kidman western ruhában mutatta meg lapos hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-nicole-kidman-western-ruhaban-mutatta-meg-lapos-hasat.htmlRendkívül vicces videót töltött fel Instagram-oldalára Nicole Kidman. Amellett, hogy megvillantja lapos hasát, egy igencsak őrült szerelésben köszönti a hétvégét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.