Tárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nelly

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
színésznő baleset Fésűs Nelly autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta

A színésznőnek fél éve van arra, hogy megállapodjon a tavaly novemberben általa okozott autóbaleset súlyos sérültjével. A balesetért a törvények szerint akár egy évig terjedő szabadságvesztést is kaphatna, de ha sikerül megegyeznie a sérültekkel, úgy nem kap büntetést. Ám ezért mélyen a zsebébe kell nyúlnia, több millió forintot is kérhet a súlyosan sérült hölgy - írja a Blikk.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A napilap megkeresett egy, az ügytől független ügyvédet, aki elmondta, mire lehet számítani. "Ilyen esetekben a sértett anyagi és erkölcsi károkat is szenved. Ezeket mind tételesen kell bizonyítania, ha kártérítést szeretne. Anyagi kár lehet az autóban keletkezett sérülés, az erkölcsi pedig egy esetleges elmaradt utazás, amelyet már előre lefoglaltak, vagy egy üzleti tárgyalás, amely a baleset miatt meghiúsult. Tehát a sértett kérheti a vétkes sofőrt, hogy fizesse meg az orvosi kezelése költségeit, valamint a munkából való kiesés értékét is. Ez több millió forintot is jelenthet. Ilyenkor a felek inkább megegyeznek a tárgyalótermen kívül, mert így a sértett hamarabb pénzhez jut, míg a vétkesnek nem kell számolnia a büntetéssel, ugyanis megszűnik ellene az eljárás" - mondta el dr. Kamarás Péter ügyvéd.

A Blikk kérdésére a színésznő a következőt nyilatkozta: "Végtelenül örülök, hogy a baleset sérültje jól van, s hogy nagyobb baj nem történt. Természetesen a mediációs eljáráson részt veszünk, az okozott kárt megtérítjük".

Survivor: feladta a játékot az Agila törzs tagja, Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20181004-survivor-feladta-a-jatekot-eszti.htmlAz Agila törzs játékosa, Eszti nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.TV + SztárokOrigoDívaként fotózták Görbe Nórát: 2006-os felvételhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-divakent-fotoztak-gorbe-nora-szinesznot.html12 évvel ezelőtti fotót tett közzé Görbe Nóra. A színésznő vérbeli díva a képen. TV + SztárokOrigoAz összeesküvés-elméletek szerint Dianát a királynő parancsára végezték kihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-az-osszeeskuveselmeletek-szerint-dianat-a-kiralyno-parancsara-vegeztek-ki-camilla-is-retteg.htmlBár Diana hercegnő több mint 20 éve nincs közöttünk, halála körülményeivel kapcsolatban még mindig egyre elképesztőbb elméletek látnak napvilágot. TV + Sztárok--A Sztárban sztár versenyzőjeként üzent Liptai Claudiának Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-a-sztarban-sztar-versenyzojekent-uzent-liptai-claudianak-volt-felesegenek-gesztesi-karoly.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadában Gesztesi Károly is szerepelni fog. A népszerű színész a Mokkában mesélt arról, sokat gondolkozott-e, amikor megkeresték a műsor készítői, beszélt közelgő színházi bemutatójáról, sőt azt is elárulta, mit szól ahhoz, hogy a Sztárban Sztár zsűrijeként volt felesége, Liptai Claudia is véleményezni fogja a produkcióját. TV + SztárokOrigoA Sztárban sztár versenyzőjeként üzent Liptai Claudiának Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-a-sztarban-sztar-versenyzojekent-uzent-liptai-claudianak-volt-felesegenek-gesztesi-karoly.htmlA Sztárban Sztár hatodik évadában Gesztesi Károly is szerepelni fog. A népszerű színész a Mokkában mesélt arról, sokat gondolkozott-e, amikor megkeresték a műsor készítői, beszélt közelgő színházi bemutatójáról, sőt azt is elárulta, mit szól ahhoz, hogy a Sztárban Sztár zsűrijeként volt felesége, Liptai Claudia is véleményezni fogja a produkcióját. TV + SztárokOrigoNépszerű politikus Dér Heni szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180929-nepszeru-politikus-der-heni-enekesno-szerelme.htmlGyőr népszerű politikusa, Radnóti Ákos alpolgármester Dér Heni új szerelme, tudta meg a Bors. Az énekesnő tavaly novemberi szakítása után nem sokáig volt szingli, idén februárban a FEM3 Micsoda nők! című műsorában már azt mondta, három hónapja új párja van. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.