Survivor: furcsa lyukaktól féltek a játékosok

Forrás: RTL Klub -
veszély állat Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor játékosai még bizonytalanul mozognak a Fülöp-szigeteken, és egyelőre minden ismeretlen dologtól kiveri őket a frász. 

A Survivorből eddig két adást láthattunk, a játékosok még csak ismerkednek a környezettel és az esetlegesen rájuk leselkedő veszélyekkel. Máris felfedeztek egyet, legalábbis ők úgy hiszik, jobb, ha távol tartják magukat a rejtélyes lyukaktól.

„Nézzétek csak, itt valaki lakott. Még jó, hogy ott aludtunk egyébként a parton. Mert négy friss lyuk van. Reméljük, hogy ezekbe csak rákok vannak" – figyelmeztette társait Bence. Találtak is egy állatot, amit a fiúk szerettek volna megsütni, ám a lányok nem engedték megölni a szerencsétlen rákot.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor három év után újra találkoztak: a TV2 sodorta össze őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180926-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-harom-ev-utan-ujra-talalkoztak.htmlTatár Csilla és Gönczi Gábor három évvel ezelőtti válásuk óta nem találkoztak egymással, mostanáig. A TV2 új műsora, a Csak show és más semmi miatt azonban összefutottak a csatorna székházában, és valószínűleg nem ez az utolsó találkozásuk. TV + SztárokOrigoWeisz Fanniról sértő képet tett ki férje, Hajmásy Péter, "Mindig zabál" felirattal - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-weisz-fannirol-serto-kepet-tett-ki-ferje-hajmasy-peter-mindig-zabal-felirattal-foto.htmlWeisz Fanni férje, Hajmásy Péter Instastory-ban mutatta meg, hogy törékeny felesége egyfolytában eszik. A fotóhoz írt megjegyzése kiverte sokaknál a biztosítékot.TV + SztárokOrigoGeorge Michael kedvese elmondta, milyen volt az énekes utolsó estéjehttp://www.life.hu/sztarok/20180925-george-michael-kedvese-elmondta-milyen-volt-az-enekes-utolso-esteje.htmlFadi Fawaz, George Michael kedvese alvás előtt látta utoljára az énekest. Elmondta, milyen volt az utolsó közös estéjük. TV + Sztárok--Távozik a Mayer Ottó karakterét alakító Pribelszki Norbert a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180925-tavozik-a-mayer-otto-karakteret-alakito-pribelszki-norbert-a-baratok-koztbol.htmlJózan László és Hajnal János után még egy szereplő mond búcsút a Barátok köztnek. Őt nem láthatjuk többet. TV + Sztárok--Boszorkánysággal vádolja dobosa Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-boszorkanysaggal-vadolja-dobosa-beyoncet.htmlVolt dobosa furcsa dolgokkal vádolja hivatalosan Beyoncét: azt állítja, az énekesnő egy boszorkány, aki szexuális manipulációkra is használja erejét. TV + Sztárok--Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.